Aktorė ne taip dažnai pasirodo viešumoje su šeimos nariais, tačiau jau kitą dieną jos sutuoktinis Christopheris Guestas ir abi dukros jai draugiją vėl palaikė dar viename renginyje. Jo metu Jamie buvo pagerbta už nuopelnus kinui. Kaip ir daugelis kitų žvaigždžių, aktorė paliko savo rankų ir pėdų įspaudus priešais kino teatrą „TLC Chinese Theatre“ esančioje Holivudo šlovės alėjoje.

Ruby Guest, Christopheris Guestas, Jamie Lee Curtis, Annie Guest

Verta paminėti, kad moters santykiai su abiem dukromis yra nepaprastai geri. Praėjusiais metais aktorė žurnalui „AARP The Magazine“ papasakojo apie translytės Ruby pokyčius ir pabrėžė, kad didžiuojasi savo vaiku.

Duodama interviu ispanų radijui „Cadena SER“, garsenybė prisipažino, kad labai baiminasi dėl Ruby, mat ši susiduria su visuomenės pasmerkimu ir netgi neapykanta. Anot jos, iš dalies būtent ši baimė realiame gyvenime jai padeda taip gerai kurti vaidmenis siaubo filmuose.

„Žinau, kas yra tikra grėsmė, nes grasinama mano translytei dukrai. Nemažai žmonių norėtų ją nušluoti nuo žemės paviršiaus tam, kad tokių žmonių kaip ji tiesiog nebūtų“, – pasakojo aktorė.

Ruby Guest, Christopheris Guestas, Jamie Lee Curtis, Annie Guest

Kino žvaigždė dar kartą pasisakė prieš transfobiją. „Lyg nebūtume nieko išmokę iš fašizmo istorijos, tarsi nesuprastume, kuo gali baigtis tokie dalykai. Gyvų žmonių naikinimas kelia siaubą“, – kalbėjo moteris.

Jamie jau anksčiau yra sakiusi žurnalistams, kad Ruby istorija padėjo jai suvokti, kad lytis „nėra fiksuota“, o gyvenimas – tai „nuolatinė metamorfozė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją