Šiemet scenoje svarbų jubiliejų švenčiantis Deivis pasakos, kad kai kurios Lietuvos grupės per tiek metų bent po tris kartus pakeitė savo narių sudėtis. O štai jis vis dar liko ištikimas sau, rašoma spaudos pranešime.

„Scenoje esu jau 25 metus. Tai – daugiau nei pusė mano gyvenimo! Visai apvalinant, koncertavau kartą per savaitę, tai išvis esu surengęs maždaug apie pusantro tūkstančio koncertų“, – ir pats nustebęs bus Deivis.

Pradėjus skaičiuoti, kiek už visus šiuos savo karjeros koncertus Deivis galėjo uždirbti, žinomas atlikėjas bus visu 100 procentų įsitikinęs: „Aš galvoju, kad tikrai esu uždirbęs milijoną. Bet čia iki tavęs, Renata. Su tavimi, brangioji, aš jau nieko nebeuždirbu (juokiasi).“

Karjeros pradžia atlikėjui išties buvo ypatinga – 2007 metais jis įsigijo naujutėlį „Audi TT“ automobilį, kuris įspūdį laidos vedėjams darys net ir dabar.

Tačiau kol Mindaugas Stasiulis ir Justinas Jankevičius stebėsis, Renata nepraleis progos patraukti vyro per dantį. „Bet jis gyveno sklepe su pelėmis! Matai, čia protingas vyras – nusipirko „Audi TT“ ir gyvena sklepe“, – juoksis ji.

„Bet aš buvau labai laimingas! Jau mokiausi Vilniuje, puikiai čia leidau laiką. Buvo žiauriai faina – daug ką galėjau sau leisti, kursiokus vaišindavau pietumis. Tai buvo geras laikas. Iš tikrųjų, neturėjau kur tų pinigų išleisti“, – atvirai pasakos Deivis.

Tiesa, ne ką mažiau laimingas jis jaučiasi ir dabar, švęsdamas 25 metų jubiliejų scenoje – artimiausiu metu Deivio laukia net 7 koncertai, kuriuose jis gerbėjams primins visas svarbiausias savo karjeros dainas. Ir vis dėlto jei ne Renata, šių koncertų galėtų ir nebūti…

„Aš seniai įkalbinėjau jį daryti tik savo, atskirą Deivio koncertą, bet jis įsikibęs į mano sijoną… Aš net bandžiau pakeisti profesiją, nebedainuoti – nuėjau į kirpėjų kursus. Galvojau, kad tapsiu kirpėja, nes jaunystėje apie tai svajojau. Kursus pabaigiau, kirpti išmokau – dabar auginame Deiviui plaukus ir aš treniruosiuosi. Tačiau dabar, kai pradedu jį kirpti, jis yra nepatenkintas. Nes tada, kai kirpti dar nemokėjau, jam patiko labiau“, – juoksis pasakodama Renata.

Kokio koncerto Deivis negali pamiršti iki šiol? Kokių Deivio dainų Renata nemėgsta? Galiausiai, kokia buvo atlikėjo karjeros pradžia? Visi atsakymai – jau šį vakarą.

Laida „Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 20 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)