Apie naują dainą bei vaizdo klipą G. Vagelis papasakojo viešėdamas laidoje „Delfi premjera“.

„Man Moji“ parašiau grodamas instrumentu, dėliodamas akordus. Tai istorija apie beprotišką norą šalia savęs turėti žmogų su kuriuo nėra galimybės būti kartu. Kai pakliūni į fantazijų pasaulį, kuriame jūs esate drauge, bet realybė yra kitokia. Nors atrodo, kad tai galėtų būti įmanoma, tačiau aplinkybės tam trukdo,“ - pranešime spaudai pasakoja Gabrielius.

Kartu su kūriniu pasirodė ir kinematografinis, kurio pabaiga - netikėta. Ar gali atskleisti jo reikšmę?

Esminė klipo žinutė yra panaši į tai, apie ką ir daina, tačiau labiausiai noriu, kad žmonėms, peržiūrėjusiems vaizdo klipą, būtų smagu patiems visas paslaptingas detales atrasti ir interpretuoti klipo reikšmę pagal save.

Kūrinį „Man Moji“ tavo koncertuose publika dainavo kone garsiausiai, nors tuo metu jis dar nebuvo oficialiai išleistas. Kaip tai nutiko?

Tai vienintelė daina, kurią pradėjome atlikti koncertuose gyvai, dar prieš ją išleidžiant. Publikai ji labai patiko. Nors tai, kad nemažai laiko ji buvo įtraukta į repertuarą, yra svarbus faktorius, be abejo, didelis indėlis yra ir pačios dainos. Kažkas joje užkabino žmones, dėl ko jie norėjo ją įsirašyti ir mokytis, jai dar nepasirodžius. Man tai be galo smagu.

Turėjai itin sėkmingą koncertinį turą, neseniai pasirodęs singlas „Man Trūksta Dienų“ jau spėjo surinkti virš dviejų milijonų peržiūrų YouTube. Atrodo, kad kopi karjeros laiptais pavyzdingai ir užtikrintai. Kokie tavo ateities planai ir svajonės?

Mano pagrindinis planas šiuo metu yra naujas albumas, iki kurio dar yra ką nuveikti. Todėl laikas po koncertinio turo bus skirtas muzikai, kūrybai ir žmonėms, kad gimtų daugiau naujos, geros ir kokybiškos muzikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją