„Didelės apimties ir konkurencingomis sąlygomis suteiktas finansavimas liudija, kad aukščiausios klasės komercinis NT išlaiko savo patrauklumą ir yra gerai vertinamas mūsų finansų partnerių net ir didesnio ekonomikos neapibrėžtumo laikais.

Šiuo metu BLC verslo centras yra 100 proc. išnuomotas solidiems ir patikimiems nuomininkams“, – sako SBA Grupės Iždo direktorius ir „SBA Urban“ valdybos narys Ignas Mačeika.

„Luminor“ bankas paskolą BLC verslo centrui Kaune finansuoti suteikė 5 metams.

„Modernūs, šiuolaikiniai verslo centrai prisideda prie verslo aplinkos gerinimo, o tai reiškia ne tik palankesnes sąlygas verslininkams, geresnę aplinką darbuotojams, bet ir galimybę tvariai naudoti energiją, kas šiandieninių įvykių kontekste įgauna dar daugiau reikšmės nei prieš keletą metų“, – sako „Luminor“ banko verslo bankininkystės vadovas Jonas Urbonas.

A klasės verslo centras BLC pačioje Kauno širdyje Vienybės aikštėje baigtas statyti prieš trejus metus. Investicijos į 17 tūkst. kv. metrų ploto pastatų kompleksą ir SBA grupės lėšomis atnaujintą Vienybės aikštę siekė 40 mln. eurų. BLC verslo pirmasis Baltijos šalyse įvertintas darbuotojų gerovės pastatų sertifikatu „Fitwel“.

SBA grupės nekilnojamojo turto sektoriui priklausanti „SBA Urban“ be Kaune plėtojamo verslo centro BLC Vilniuje valdo verslo slėnį „Green Hall“. Bendrovė išvystė „Capitalica Asset Management“ priklausantį verslo centrą „Kauno dokas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją