E. Iglesias instagrame išpublikavo vaizdo įrašą, kuriame jis matyti bučiuojantis savo gerbėją, dalyvavusią dainininko koncerte Las Vegase.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip garsenybė pirmiausia pabučiuoja gerbėją į skruostą, jai darantis asmenukę, o paskui leidžia merginai pabučiuoti save į lūpas ir ją apsikabina. Tuo metu minia savo nustebimą išreiškia šūksniais.


Interneto komentatoriai Enrique sukritikavo dėl tokio elgesio. Nors muzikos superžvaigždė iš pradžių bandė išsisukti nuo bučinio, gerbėjai negalėjo atsistebėti, kad dainininkas galiausiai ne tik leido sau per daug, bet dar ir prieštaringai vertinamos akimirkos vaizdo įrašą paskelbė savo socialinio tinklo paskyroje.

Internautai atlikėjui priminė, kad šis turi antrąją pusę, ir patarė instagrame publikuoti daugiau nuotraukų su mylimąja – tenisininke Ana Kurnikova.

„Jo partnerės vietoje tą moterį užtampyčiau už plaukų“, – rašė viena instagramo vartotoja.

„Koks neįtikėtinai nepagarbus elgesys, juk jis vedęs. Jeigu būtų vienišas, sakyčiau, kad šiai merginai labai pasisekė“, – komentavo kitas socialinio tinklo vartotojas.

Visgi tai ne pirmas kartas, kai Enrique pasižymi panašiu elgesiu. Jau anksčiau atlikėjui teko teisintis žurnalistams dėl aistringų bučinių su gerbėjomis.

A. Kurnikova ir E. Iglesias drauge jau beveik 20 metų. Skelbiama, kad jiedu susituokę, tačiau toks spėjimas niekada nebuvo oficialiai patvirtintas. Pora augina tris vaikus – sūnų Nicholasą ir dukras Lucy bei Mary.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją