Vienerių metų gimtadienį švenčianti „Domino’s Pizza“ skaičiuoja per metus iškepusi 276 556 picas, o populiariausias lietuvių pasirinkimas – Pepperoni, kurioje švelnią mocarelą tobulai papildo pikantiški skoniai.

Švęsdami gimtadienį, „Domino’s Pizza“ atstovai žeria naujovių: bene vieninteliai Lietuvoje jau kepa picas su kreminio sūrio kraštu, kuriomis netrukus gardžiuosis dar daugiau žmonių – picerijų tinklas planuoja plėtrą mūsų šalyje.

„Džiaugiamės, kad per šiuos metus klientai puikiai įvertino jau kultinėmis pasaulyje tapusias picas ir itin greitą pristatymą: atsiimti picas galima vos per 15 minučių, o į namus dar garuojančios iš krosnies jos atkeliauja per 30 minučių“, – kalba Nr. 1 picos atstovai Lietuvoje.


Picos padas gaminamas išskirtinai tik „Domino’s“

Daugiau nei 60 metų rankomis gaminamų picų paslaptis, pasak jų, yra picos pagrindas, kurio nerasite niekur kitur – tešla maišoma išskirtinai tik šiam picerijų tinklui. Rankomis formuojamas picos padas, ištraukus iš krosnies, tuo pat metu yra ir minkštas, ir traškus, o unikalių skonių paletę papildo iš kraštų tystantis įprastas ar kreminis sūris.

Visose šalyse gamybos procesui ir receptūrai, pasak „Domino‘s Pizza“ atstovų Lietuvoje, taikomi vienodai aukšti kokybės standartai, tačiau, atsižvelgdama į regione vyraujančią maisto kultūrą ir įpročius, kiekviena šalis gali nežymiai keisti kai kurių patiekalų ingredientus.

Šiuo metu „Domino‘s Pizza“ pagrindiniame meniu galima rinktis net iš 16 skirtingų picų, 9 užkandžių ir firminių desertų. Picerijos atstovai Lietuvoje pastebi, kad tautiečiai jau spėjo pamilti ir tokius užkandžius, kaip sūrio duonelė su kumpiu ir jelapenais.

Bene greičiausias atsiėmimas ir pristatymas

Aukščiausius kokybės standartus „Domino‘s Pizza“ išlaiko nuo krosnies iki pakuotės. Pagal picerijų tinklo taikomus tarptautinius standartus, restorane pica paruošiama per 15 minučių. Užsakius į namus, dar karšta ir garuojanti pica pristatoma vos per 30 minučių.

Domino‘s Pizza gimtadienis

Įsipareigojimas per tokį trumpą laiką pristatyti picą, pasak atstovų Lietuvoje, nėra paprasta užduotis. Tačiau ilgametes tradicijas turinčiam tinklui, regis, nieko nėra neįgyvendinamo: greitą pristatymą užtikrina nuosavas automobilių parkas.

Picomis džiugins dar daugiau lietuvių

Septintą veiklos dešimtmetį skaičiuojantis ir daugiau nei 18 000 restoranų 93 skirtingose pasaulio šalyse turintis tinklas sustoti nežada. Jie ir toliau džiugins klientus ne tik naujais gardžiais skoniais, bet ir plėtra.

„Plečiasi ir lietuviškasis „Domino‘s“ picerijų tinklas. Per pirmuosius veiklos metus atidarėme penkis restoranus Vilniuje, picas skanauja ir kauniečiai. Plėstis ir džiuginti kitų miestų gyventojus žadame ir toliau, su šviežiausiomis naujienomis grįšime netrukus“, – sėkmę Lietuvoje apžvelgia restoranų tinklo atstovai Lietuvoje.


Vilniuje „Domino‘s“ picos krosnyse čirška Ateities g. 91, Linkmenų g. 22, Justiniškių g. 91-2, Žirmūnų g. 64 ir Pilaitės pr. 42, o Kaune – Baltų pr. 11.

Nors gerų pasiūlymų netrūksta ištisus metus, prieš vienerių gimtadienį „Domino‘s“ picerijose ir socialiniuose tinkluose ištikimiausi klientai buvo lepinami specialiomis nuolaidomis ir ypatingomis dovanomis. Vertindami klientus Lietuvoje, jau spėjusius tapti viena didele šeima, „Domino’s Pizza“ gimtadienį pakvietė švęsti kartu. Šventės akimirkos – nuotraukų galerijoje.