Kiekvieną vakarą po darbo, kai abu pasėdime savo telefonuose (net nerašau to į kabutes, nes visi šiais laikais sėdi telefone), ji susijaudina dėl svetimų bėdų, įsitraukia į kitų gyvenimus ir dar man paskaito.

Gerai būtų, kad tik paskaitytų, bet ji ir atrašinėja toms moteriškėms, ir į ginčus įsivelia. Neužtenka to, ji dar ir į mūsų santykius atveda visas tas temas.

Kas nors parašo, kad rado vyro susirašinėjimą su kita? Jau mano telefoną tikrina. Kas nors papasakoja, kad vyras pageriantis? Jau mane grįžusį uosto, ar neišgėręs. O kai perskaito apie barnius su anytom/uošvėm, iškart ima ieškoti priekabių prie mano mamos.

Kokias nesąmones ten moterys rašo? Po kelių konfliktų žmona prisipažino, nuo kokių perskaitytų dalykų jai kilo nerimas. Susidarė vienas įspūdis: arba moterys gyvena su mušančiais, skriaudžiančiais, prievartaujančiais vyrais ir kenčia, klausdamos, kaip juos pakeisti, arba gyvena su normaliais ir ieško priekabių dėl nieko („per mažai pinigų parneša“, „per dažnai su mama susirašo“, etc.).

Jūs man atsakykit, kam to išvis reikia? Turit pinigų – kreipkitės į psichologus ir spręskit bėdas ten. Neturit pinigų – pasikalbėkit su mama ar drauge, esu tikras, bent vieną pažįstamą turite. Bet nerašinėkit nesąmonių internetuose – mano nuoširdus patarimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją