„Kurti spalvotai, eksperimentuoti, derinti nesuderinamą, nebijoti per daug paprastų sprendimų – tai buvo mūsų kredo kuriant šios inspiracijos siužetą“, – sako Ieva Marija ir dalinasi penkiais išskirtinį vakarėlį garantuojančiais patarimais.

Laisvas šventės formatas

Neįpareigokite savo svečių visą vakarą praleisti sėdint. Verčiau leiskite jiems laisvai judėti, bendrauti , dalintis maistu, sukurkite progą nužingsniuoti iki kitų susibūrimo taškų (baro, poilsio zonos) – taip sukursite patogią šventės dinamiką.

Stalo dekoras

Stalo dekorui naudokite gražiausius turimus indus, visai nesvarbu kad jie visi skirtingi – nuo to viskas atrodys tik žaismingiau. Stalo dekorui taip pat puikiai tiks valgomos puošmenos, pavyzdžiui, vaisiai ar daržovės. Į išraiškingą vazą ar vandens ąsotį merkite sezonines gėles, kompoziciją papildykite spalvingomis žvakėmis. Stalą taip pat puikiai puoš nešiojamos lemputės, keramikos objektai, pinti krepšiai ar tiesiog popierinės karpytos servetėlės.

Maisto dalybos

Nebijokite iš pirmo žvilgsnio per daug paprastų maisto pateikimo idėjų. Šviežią duoną ant stalo serviruokite nepjaustytą, leiskite svečiams patiems ją laužti, pjauti, atsirėžti sūrį, užsidėti ant jo norimą vaisių ir derinti norimus skonius. Juk vieni mėgaujasi saldu-sūru kombinacija, kitiems labiau patinka saldu-rūgštu variacija.

Draugų grojaraštis

Prieš atvykstant į jūsų vakarėlį, paprašykite kiekvieno svečio atsiųsti po vieną juos atspindinčią dainą, iš kurių sukursite puikų vakaro grojaraštį. Taip užtikrinsite, kad kiekvienas svečias vakaro metu išgirs savo mėgstamas natas.

Vakaro žvaigždė

Būtinai pasirinkite veiklą kuri taps vakaro akcentu. Gyvos muzikos atlikėjas, torto įvežimas į šokių aikštelę, galbūt vakaro karaokė ar tiesiog projektorius, rodantis juodai baltus filmus. Tai neabejotinai suteiks jūsų šventei žaismingumo.

Kad ir kokį šventės formatą pasirinktumėte, svarbiausia – leiskite sau atsipalaiduoti ir su džiaugsmu ruoštis artėjančiai šventei. Juk jūsų svečiai spinduliuoja jūsų perteiktą vakaro nuotaiką. Tegul ji būna lengva, žaisminga ir linksma.

Gardaus ir stilingo vakarėlio!