Maskarponės kremas su uogomis ir biskvitu – malonumas ir skrandžiui, ir akims. Ir paruošiamas šis desertas itin paprastai bei greitai, o aikčiojimus dėl maskarponės kremo su uogomis ir biskvitu girdėsite visą vakarą.

Gaminimo eiga

1. Į plakimo indą sudėkite IKI grietinėlę, maskarponės sūrį, vanilės ekstraktą, miltelinį cukrų ir plakite iki vientisos standžios konsistencijos.

2. Į pasirinktą lėkštę dėkite maskarponės kremą, paplėšytą biskvitą, uogas, IKI vyšnių uogienę, užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės, pagardinkite tarkuotu baltuoju šokoladu ir papuoškite IKI mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai