Ingredientai
IKI grietinėlės
200
g
maskarponės sūrio
2
v. š.
vanilės ekstrakto
1
v. š.
miltelinio cukraus
2
v. š.
biskvito
100
g
gervuogių
3
vnt.
šilauogių
0.5
saujos
aviečių
5
vnt.
IKI vyšnių uogienės
2
v. š.
žaliosios citrinos
1
vnt.
IKI mėtų lapelių
3
vnt.
baltojo šokolado
10
g
Maskarponės kremas su uogomis ir biskvitu – malonumas ir skrandžiui, ir akims. Ir paruošiamas šis desertas itin paprastai bei greitai, o aikčiojimus dėl maskarponės kremo su uogomis ir biskvitu girdėsite visą vakarą.
Gaminimo eiga
1. Į plakimo indą sudėkite IKI grietinėlę, maskarponės sūrį, vanilės ekstraktą, miltelinį cukrų ir plakite iki vientisos standžios konsistencijos.
2. Į pasirinktą lėkštę dėkite maskarponės kremą, paplėšytą biskvitą, uogas, IKI vyšnių uogienę, užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės, pagardinkite tarkuotu baltuoju šokoladu ir papuoškite IKI mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai