Netradicinė pora niekada neslėpė norinti vaikų, o šią savaitę Cheryl socialiniame tinkle „TikTok“ pranešė, kad jau šį mėnesį prasideda jų „surogatinės motinystės kelionė“. Žmonės vaizdo įrašo komentarų skiltyje suskubo komentuoti poros šeimos planus, vienas parašė: „Tik įsivaizduokite, kaip tie du atrodys tėvų susirinkimuose“.

„Jeigu būčiau jų vaiko mokyklos mokytoja, kreipčiausi į vaikų teises“, – piktinosi kitas.

„Vargšas vaikas“, – samprotavo trečias.

Kiti negalėjo nepastebėti pasikeitusios Qurano plaukų spalvos, akivaizdu, kad jaunas vyras bando atrodyti bent kiek vyresnis.

„Pradedu manyti, kad jis viską daro nuoširdžiai... Jis netgi nusidažė plaukus, kad atrodytų vyresnis“, – parašė vienas komentatorius.

„Kam jam atrodyti vyresniam?“, – smalsavo kitas. Trečias uždavė klausimą: „Ar plaukus persidažei, kad būtum panašesnis į ją?“.

Cheryl, kuri per gyvenimą susilaukė septynių vaikų, „Closer“ žurnalui neseniai sakė, kad kartu su jaunu vyru planuoja išleisti iki 120 tūkst. svarų už galimybę surogatinės motinos pagalba susilaukti bendro vaiko.

„Jis visada norėjo vaikų, o aš noriu būti jo vaiko motina. Žinoma, mano amžiuje tai įmanoma tik su surogatinės motinos pagalba arba įsivaikinus“, – kalbėjo ji.

Quranas su Cheryl susipažino, kai jam buvo penkiolika, tuo metu jis dirbo jos sūnaus Chriso greitojo maisto restorane „Dairy Queen“ JAV Džordžijos valstijos Romo mieste. Jis susirado, Cheryl tuo metu dirbo kasoje, ir 2020 metais pradėjo susitikinėti, po metų jaunas vaikinas pasipiršo. Tais pačiais metais pora Tenesyje susituokė, ceremonijoje dalyvavo tik du artimiausi draugai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)