Kaip sako baro vadybininkė Debbie Delisa, šuniškas „laimės valandas“ jie pradėjo organizuoti prieš 15 metų.

„Kol dar neturėjome šio ir ano sklypo, buvo tik šis pastatas. Tuo metu jis priklausė man, o kitoje jo pusėje buvo įrengta nedidukė veranda. Maždaug prieš 15 metų sau pasakiau, kad noriu ką nors padaryti dėl šunų, tegu vieną vakarą virtuvė nedirba. Buvau ką tik persikėlusi iš Majamio Saut Byčo rajono, kuriame kiekvieną sekmadienį vykdavo vakaronės, į kurias visi atsivesdavo savo šunis. Tokius renginius pradėjau organizuoti ir čia, o paskui persikėlėme į patalpas. Įsirengiau verandą, o po to „Asbury Partners“ nekilnojamojo turto supirkėjai nusipirko šią vietą. Jie man suteikė sklypą, o tuomet viskas ir prasidėjo. Savaitgaliais per dieną čia apsilankydavo daugiau nei 300 šunų, visi jie būdavo palaidi. Tuomet įmonė man skyrė dar vieną sklypą, kad tilptume“, – pasakoja ji.

Tris dienas per savaitę, nuo 15 iki 18 val., šeimininkai savo šunis paleidžia nuo pavadėlių, o patys mėgaujasi gėrimais iš lauko baro. Kol keturkojai kapstosi smėlyje, bėgioja po terasą ir vėsinasi baseinuose, juos prižiūri „šunų tvarkdariai“, kurie įsikiša, jei koks augintinis ima elgtis agresyviai. Dešimt dolerių kainuojantis įėjimo mokestis aukojamas gyvūnų organizacijoms.

„Mano šuniui labai patinka. Dabar jis pavargęs, bet vos atėjus visur bėgiojo ir šokinėjo į baseiną. Čia pristatyta daugybė baseinų, tad jam labai patinka juose turkštis“, – sako šuns šeimininkė iš Naujojo Džersio Chelsea Delisa.

Bare „Wonder Bar”, įsikūrusiame per gatvę nuo Asberio Parko promenados, yra dainavęs Bruce’as Springsteenas, Jonas Bon Jovis ir kiti roko muzikantai. O vykstant šunų „Laimės valandai“ gerkles čia paleidžia keturkojai.