„Šiuos namus įsigijau vos atsiradus projektui „Takas į jūrą“. Projektas buvo toks visų norimas, kad namų neliko akimirksniu. Labai džiaugiuosi, kad man pavyko suspėti. Namai buvo įrengiami labai kruopščiai, apdairiai, planavau čia leisti visas vasaras ir savaitgalius, kai koncertuoju netoliese. Čia su Edgaru praleidome tikrai daug laiko. Viskas taip jauku, ramu, galima stebėti nuostabius saulėlydžius ir besileidžiančius lėktuvus. Viskas šalia: jūra, parduotuvės, dviračių takai, kuriais vos per keletą minučių galima pasiekti įvairias pajūrio vietas. Vieta tiesiog tobula. Nieku gyvu neparduočiau šių namų, jei šalia nebūčiau nusipirkusi naujų“, – mintimis apie būsto pardavimą dalinasi N. Bunkė.

Dainininkė šią vasarą su žinomais pramogų pasaulio draugais įsigijo antrus namus pajūryje. Žinomi žmonės išsipirko projekto „Takas į jūrą 2“ visą namų gatvę, tad jau netrukus ten bus įrengta tikra poilsio ir pramogų oazė. Pasak N. Bunkės, jai nėra poreikio turėti dviejų namų pajūryje, tad pirmuosius norėtų parduoti tiems, kurie ieško išties dėmesio verto varianto, rašoma pranešime spaudai.

Nekilnojamasis turtas Lietuvos pajūryje tampa vis populiaresnis ir paklausesnis. Vertų dėmesio variantų ieško ir tie, kurie nori nuolatinio būsto, ir tie, kurie planuoja būstą nuomoti poilsiautojams bei taip užsidirbti. Paklausta, kodėl neketina nuoma užsiimti pati, N. Bunkė atvira: „Buvau turėjusi tokių minčių, tačiau šie namai tikrai reikalavo investicijų, viską dariau iš širdies, kaip sau. Tad jeigu reikėtų užsiimti trumpalaike nuoma, būtų šiek tiek gaila, kad nauji namai laikinų poilsiautojų bus prižiūrimi ne taip, kaip ten gyvenančių nuolat. Nuoma taptų brangi, be to, kadangi didžiąją laiko dalį praleidžiu Vilniuje, daug koncertuoju, turiu vadovauti elektroninei parduotuvei, nespėčiau užsiimti dar ir nuomos reikalais. Tad pamaniau, kad geriau perleisiu šiuos namus į rūpestingas rankas ir naujieji šeimininkai patys nuspręs, ką su jais daryti.“

Už beveik keturiasdešimties kvadratų namą su erdvia terasa N. Bunkė prašo 189 000 eurų. Nuo namo jūra – vos 700 metrų. Nuo centrinės Palangos gatvės skiria tik keli kilometrai. Šalia yra naujų dviračių takų, kuriais greitai ir lengvai pavyks apvažiuoti bene visą pajūrį. Namas parduodamas su visa buitine įranga ir baldais. Tad šis variantas puikiai tiks tiems, kurie nenori papildomai rūpintis niekuo.

N. Bunkė neabejoja, kad naujieji namo šeimininkai šiuo pirkiniu bus labai patenkinti: „Mano instagramo sekėjai galėtų paliudyti, kad šiuos namus įrengiau labai apgalvotai. Stengiausi sukurti tokį stilių, kuris vyrauja ir mano namuose Vilniuje. Aš mėgstu vientisumą, išlaikytą skonį ir gerą dizainą. Prisimenu, kaip su Edgaru čia miegojome pirmą kartą. Jausmas buvo neišpasakytas. Atrodo, net oras čia kitoks. Taip ramu, gera, tarsi laikas sustoja. Čia tikrai labai gera aura, kuri veikia pozityviai. Be to, namai visiškai naujai pastatyti, naudotos tik kokybiškiausios medžiagos, kad gyvenimas čia būtų maksimaliai komfortiškas. Neabejoju, kad nauji šių namų šeimininkai čia bus labai laimingi ir ilgai džiaugsis viena geriausių investicijų į nekilnojamąjį turtą.

Pamatyti visas N. Bunkės būsto nuotraukas ir detalų aprašymą galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)