Užsieniečių akį patraukė I. Stumbrienės instagramo įrašas, kuriame ji dalijosi savo patirtimi Londono restorane bei nuotrauka, kurioje verslininkė sublizgėjo stilingu įvaizdžiu.

„Garsiojo šefo Salt Bae restoranas Nusr-Et garsėja savo kainomis ir steiku dengtu auksu, tačiau galiu drąsiai pasakyti, kad tai yra vienas geriausių restoranų, kuriuose esame buvę.

O ar jus esate buvę Nusr-Et restorane, kokius įspūdžius jums paliko?“ – savo sekėjų prieš mėnesį klausė ji.


Būtent šis I. Stumbrienės įrašas ir patraukė britų žiniasklaidos dėmesį. Lietuvės nuotrauka atsidūrė „Daily Mailstraipsnio viršelyje bei teksto viduje.

Minimame straipsnyje skelbiama, kad, nepaisant blogų atsiliepimų, Salt Bae restoranas Londone uždirbo jau 7 mln. svarų (apie 8 mln. eurų) vos per keturis mėnesius. Pasak „Daily Mail“, už tai reikia dėkoti influenceriams, kurie dalindamiesi savo nuotraukomis socialiniuose tinkluose daro didžiulę reklamą. Tai iliustruodami jie pasitelkė ir I. Stumbrienės nuotrauką.

I. Stumbrienė atsidūrė britų žiniasklaidoje

Verta priminti, kad minimas restoranas vos jam atsidarius atsidūrė dėmesio centre dėl itin didelių kainų. Internautai piktinosi sunkiai protu suvokiamomis sąskaitomis. „Tai yra pasibjaurėtina“, „Visiška nesąmonė“, „Tiesiog neįtikėtina“, – žmonių komentarus citavo portalas „Manchester Evening News“.

Beje, paties restorano internetinėje svetainėje patiekalų kainų nerasite. Vis dėlto, kaip skelbiama, Salt Bae restorane sumokėsite mažiausiai 11 svarų (apie 13 eurų) už energetinio gėrimo skardinę, 200 svarų (apie 237 eurus) už keturis turkiškus pyragėlius ir 1500 svarų (apie 1775 eurus) už steiką.

Turkijos kilęs Nusretas Gökçe 2017-aisiais tapo interneto sensacija ir šiuo metu turi daugiau nei 47 milijonus sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)