Tapti bendros laimės liudininkais atvyko poros artimieji, giminaičiai, bičiuliai, kolegos. Visi iki vieno porą nuoširdžiai sveikino, linkėjo daug meilės ir džiaugėsi pakilia akimirka kartu su jaunaisiais.

Pora aukso žiedais apsimainė po kelerių metų draugystės. Melisa ir Rafal susižadėjo 2020-ųjų metų birželio 22-ąją.

Melisa – šokių mokytoja, choreografė, trenerė, dirbanti su įvairaus amžiaus vaikais nuo vienerių metų.

Rafal – draudimo rizikos specialistas, modelis, šokėjas, choreografas, žaidžia krepšinį VKL.

Abu šokėjai yra puikiai atpažįstami iš populiaraus televizinio šou „Šok su žvaigžde“. Tiek Melisa, tiek Rafal sulaukė begalės žiūrovų simpatijų dėl savo profesionalumo ir pagalbos tuometiniams savo scenos partneriams.

Projekto metu pora buvo prisipažinusi, kad tuomet vienas į kitą, kaip į varžovą, nežiūrėdavo, kadangi įtampos ir streso šou metu būdavo ir taip, todėl jie verčiau vienas kitam padėdavo, patardavo, išklausydavo. Tokiu būdu ramybė įsivyraudavo ir namuose.

Iki šiol Rafal ir Melisa yra padėję išmokti šokti ne tik pagal individualius užsakymus, bet ir poroms, pavyzdžiui, jauniesiems. Simboliška, kad po tiek metų įvairių pamokų įsimylėjėliai pagaliau sušoks ir savąjį jaunųjų šokį.

Šiltos vestuvių akimirkos – Delfi nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)