Nors Kroatijos ekipa atsakomąsias trečiojo atrankos varžybų rato rungtynes išvykoje 0:1 ir pralaimėjo portugalų „Vitoria de Giumaraes“ futbolininkams, jiems pavyko žengti į kitą etapą dėl prieš savaitę namie iškovotos solidesnės pergalės (3:1).

Trečiadienio vakarą portugalų neišgelbėjusį vienintelį įvartį jau 5 min. įmušė Andersonas Silva. Rungtynių pabaigoje šeimininkai liko žaisti dešimtiese – antrą geltoną kortelę prieš save išvydo šeimininkų saugas Tiago Silva.

Atkrintamųjų varžybų etape V. Dambrausko auklėtiniai susirems su praėjusiame sezone iki UEFA Čempionų lygos pusfinalio nužygiavusiu „Villarreal“ klubu iš Ispanijos.

Poros laimėtojai pateks į Konferencijų lygos grupių varžybų etapą.

Portugalijos žiniasklaida praneša, kad į Gimarainso miestą atvykę kroatų fanai senamiestyje kėlė neramumus, jų pasitaikė ir stadiono prieigose. Neišvengta policijos įsikišimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją