Kaip visada aštrūs, skambūs, pikti ir ironiški „McLoud“ nevengia žongliruoti aktualijomis ir dainoje eksperimentuoti vis iš naujo kuriamu grupės skambesiu, rašoma pranešime spaudai.

„Čia viena iš tu dainų kaip „Rose“ ar „Jeigu būčiau dievas“ – gimė greitai, lengvai, labai sveiko svorio, ne per daug kraujo ir iš kart su charakteriu. Cezario pjūvio nereikėjo“, - dainos kūrimo procesą apibūdina grupės lyderis Lukas Malinauskas.

„McLoud“ dainininkas neslepia, kad daina turi politinių atspalvių ir nukreipta į rusų tautą: „Lengvi pinigai“ yra kaip dialogas su savivertę ir vertybes praradusia žmonių grupe ir tuo pačiu palinkėjimas nebeklūpėti prieš nužmogėjimą. Tačiau daina tinka ir šokti. Kitaip tariant, kol jie klupi – mes šokame.“

Šis kūrinys – užuomina į naują grupės „McLoud“ skambesį ir kartu – į būsimą grupės albumą.

„Lengvi pinigai“ gyvai nuskambės Vilniuje. Atnaujintame Lukiškių kalėjime, didžiojoje scenoje, jau šį penktadienį jėgas sujungs postpunkeriai „Akli“ ir intelektualūs roko scenos chuliganai „McLoud“. Abu kolektyvai gerbėjams ruošia gerai žinomos ir naujos kūrybos mišinį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją