Pasaulyje viešbučiai ir poilsiavietės tik suaugusiems nėra naujiena, tačiau Lietuvoje tai gana naujas reiškinys. Ir nors tokios vietos daugeliui kelia pikantiškas asociacijas, pagrindinis išskirtinumas – juose priimami svečiai tik nuo tam tikro amžiaus. Nežabotų aistrų tokiose vietose nerasite, nebent patys jas įplieksite savo miegamajame. Tiesa ta, jog viešbučius suaugusiems itin vertina poilsiautojai, kurie neturi vaikų arba turi, bet nori nuo jų pailsėti. Be to, tokios koncepcijos vietos dažnai išlaiko solidų interjerą, jų infrastruktūra nėra pritaikyta vaikų laisvalaikiui. Viskas skirta suaugusiems.

Šiame straipsnyje apžvelgsime Lietuvoje veikiančius viešbučius ir poilsio namus, kurie aiškiai išreiškia savo poziciją – „pas mus laukiami tik suaugusieji“.

„Ego Spa“, Birštonas

„EGO SPA“ – tai pirmasis ir kol kas vienintelis viešbutis ir SPA kompleksas Lietuvoje, į kurį priimami tik suaugusieji (N-21). Nestandartinis poilsio kompleksas įsikūręs viename populiariausių kurortų šalyje – Birštone. Kompleksą sudaro viešbutis, autorinių terapijų ir procedūrų SPA erdvė, konferencijų salė, fine dining restoranas ir hiperbarinės deguonies terapijos centras „Oxygen SPA“. Apsistojusieji viešbutyje gali lankytis baseinų ir pirčių erdvėje gretimame pastate („Vytautas Mineral SPA“). Viešbutyje organizuojami įvairūs renginiai, pikantiški pasirodymai, tiesa, ne kiekvieną savaitgalį, todėl reikia sekti renginių kalendorių.

Nakvynės kaina: nuo 109 eurų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją