Dalyvaudamas projekto „Mano daina“ laidoje G. Masalskis buvo vienas iš svečių. Studijoje jis prakalbo apie Vytauto Kernagio dainą „Išeinu“, kuri jam asocijuojasi su vienatve, bet „nutapyta šviesesne spalva“.

„Kūrinys, iš tikrųjų, yra susijęs su daugybe istorijų mano gyvenime, bet, savaime suprantama, dažniausiai – apie išsiskyrimą“, – neslėpė žinomas vyras, kuris netrukus pasidalijo istorija apie neseniai nutrūkusius, bet metus trukusius savo santykius su moterimi iš užsienio.

„Bendrystė, buvimas kartu yra tam tikri kompromisai ir tam tikras žmogaus priėmimas. Visi mes tą žinome, nieko čia naujo. Su tuo žmogumi iš pradžių buvo labai gera – medaus mėnuo. Kaip ir visą laiką. Bet vėliau, kaip visą laiką, prasideda trintis – kiek aš nusileisiu, prisitaikysiu, kiek tu ir t.t.

Atsitiko taip, kad per kokius turbūt metus mes vis dėlto abu pajutome, kad nebeverta. Aš pajutau, kad tai yra kitos religijos žmogus, net ne iš Europos žmogus. Aš atviras viskam, bet būtent šita situacija buvo tokia, kad ir tas žmogus suprato, ir aš supratau, kad tos pievos, tie bičių medūs kitose visai teritorijose, kitose dimensijose ir mes abu nusprendėme, kad vis dėlto reikia atsisveikinti“, – dalijosi G. Masalskis.

Tuomet po išsiskyrimo, būdamas kitoje šalyje, laidos svečias važiavo automobiliu ir atsiminė, kaip šviečiant saulei jis nejučia pajuto palengvėjimą, tiek pačiam paleidus tą žmogų, tiek jį nuo savęs.

V. Kernagio dainoje skamba žodžiai apie sugrįžimą, pasirodo, ir pats G. Masalskis šioje istorijoje mąstė apie tokį žingsnį, būdamas tos šalies oro uoste, bet galiausiai jo nežengė.

„Galvojau, ar parašyti, ar ne. Galiausiai neparašiau. Susiradau Kernagio dainą „Spotify“, paklausiau ir išskridau toliau. Tikrai nereikia užsidėti to jungo ir, kaip mūsų senoliai, kentėti iki grabo lentos. Tikrai nesakau, kad reikia iš karto mesti. Jokiu būdu. Reikia stengtis ir ieškoti. O ši istorija buvo tokia, kad mes abu stipriai pajutome, kad – ne“, – LRT eteryje dalijosi G. Masalskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją