Mėnesio pradžia bus intensyvi, pasaulyje vyraus stipri energija, kuri bus kaip žaibas. Kažkam trenks, kažką atgaivins. Galutinai išsikraus Marso, Urano ir Rahu jungtis. Galime sulaukti tam tikrų struktūrų griūčių. Situacijos gali vyrauti nemalonios, netikėtos, labai susijusios su finansine tema, ekologija, sveikata. Tai neišvengiamos situacijos, todėl priimkite kaip ateitį. Rugpjūčio 5 diena gali būti nemaloni, kai tarsi jausite visapusišką įtampą, tačiau „žaibo“ energija vis blės. Merkurijus nuo 4 dienos bus savo ženkle – Mergelėje, todėl galėsite pasisemti aiškus, konkretaus ir kritiško proto energijos. Gali puikiai sektis mokytis, pardavinėti, komunikuoti protingai ir sausai, gerai pastebėti klaidas ir rasti būdų kaip tai pagerinti. Mėnesio viduryje dažnai jausite spaudimą, kontrolę, kad jus spaudžia, bando įrėminti ir tai sukelia netikėtas permainingas situacijas su nemaloniais rezultatais. Tai trukdys jūsų bendro pobūdžio saviraiškai. Šiuo atveju būtina disciplina, neskubėti ir stengtis brandžiai ir atsakingai žiūrėti į situacijas ir savo sprendimus. Nebūkite per daug vaikiškas, nesiekite vien pramogų ir malonumo.

I pusė

Pirmoje mėnesio pusėje stipriau jausime griežtesnes permainas, staigius ir keistai besiformuojančius įvykius. Venera bus Vėžio ženkle, kas suteiks meilės temai šeimyniškumo. Norėsis kurti jaukų, šiltą grožį. Tačiau Venerą negatyviai veiks Plutonas ir tai sukels dirglumą visur, kur tik bandysite atrasti grožį ir harmoniją. Labiau pradės jaustis poreikis transformuoti savo stilių, skonį, grožio suvokimą, bus sunku apsispręsti kas patinka, kas ne, gali reikėti gilių analizių ir meilės temoje. Viduje vyraus pojūtis, jog vis kažkas negražu, nemalonu, neharmoninga. Tarsi norėsis iškasti viską su šaknimis ir pasodinti naujai. Reikės stengtis į meilę, grožį, savo hobius, vertybes, finansus žiūrėti labai nepaviršutiniškai ir atsisakyti tai, kas yra pasenę. Stenkitės priimti savo grožį, partnerį ir santykius tokiais, kokie jie yra. Gali būti jausmas, jog norisi juos sugriauti.

II pusė

Venera žengs į Liūto ženklą, todėl meilėje, grožyje ir malonumuose norėsis prabangos, žaismingumo. Po Plutono negatyvumo bus šiek tiek poilsis, tačiau vėliau pradės veikti Uranas ir meilės temoje jausime nuobodulį ir poreikį naujovėms, tik jos gali nepatikti. Labiau į mėnesio galą dar ir Saturnas pradės spausti ir kontroliuoti meilės ir grožio temą. Galite jausti santykių kiekybės sumažėjimą, tarsi mažiau būname kartu, kažkas riboja mylėti, mėgautis, kurti grožį, pramogauti, skleisti romantiką. Teks neskubėti, dėti pastangas į santykių temą. 22 dieną Marsas pereis į Dvynių ženklą. Norėsis veikti protingai, bendraujant, bandant rizikuoti vertinsite viską per protą, kovosite pasinaudojant informacija.

Darbas. Gali gerai sektis pardavimai, mokymai.

Meilė. Laukia įtampos periodas, nereikia priimti rimtų ir staigių sprendimų. Būkite kantrūs, išradingi ir kūrybiški meilės temoje.

Įtemptesnės dienos: 5, 6, 12, 18, 28

Laisvesnės dienos: visos kitos panašiai neutralios.

Rugpjūčio pamoka: sukurti santykius ir harmoniją reikia įvairių pastangų.