Iš viso Jessicai Alves atlikta devyniasdešimt plastinių operacijų. O viskas prasidėjo kiek seniau nei prieš dešimt metų, kai panoro, dar būdama vyru, tapti gyvąja Barbės vaikino Keno versija.

„Manau, kad po tiek daug man atliktų plastinių operacijų pagaliau pasiekiau būtent tokią išvaizdą (ir suprantu, kad tai tikrai ne pats natūraliausias įvaizdis), kokios norėjau, ir žmonės tikrai sako, kad esu panaši į Barbę“, – laidoje teigia J. Alves.

„Jaučiuosi 95 proc. labai laiminga, manau, kad atrodau puikiai, jaučiuosi gerai. Ryte pažvelgusi į veidrodį dėkoju Dievui“, – kalbėjo garsenybė.

Nepaisant to, jog tikina esanti patenkinta savo transformacija, Jessica prisipažįsta, kad, prieš visiems laikams atsisveikindama su plastikos chirurgais, ji norėtų dar vienos procedūros: „Jeigu atidžiau pažiūrėtumėte į mane, pamatytumėte, kad nosis sugadinta. Man atlikta daugiau nei dešimt plastinių nosies operacijų, turėjau rimtų problemų. Labai sunku surasti chirurgą, kuris man padėtų tai sutvarkyti. Sako, kad, jeigu dar kartą palies mano nosį, ji pajuos, apmirs ir įgrius“.

Taigi, įsiklausiusi į visus perspėjimus, Jessica pagaliau susitaikė su faktu, kad „teks gyventi“ su netobula nosimi: „Visa kita man labai patinka, esu laiminga. Esu patenkinta savo kūnu, savo figūra, lyties pakeitimu. Esu tikrai labai laiminga. Plastines operacijas dariausi ne todėl, kad norėjau atrodyti jaunesnė, nes plastinės operacijos niekada nepajaunins, bet jos gali padėti laiką sustabdyti ir išlaikyti norimą išvaizdą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)