Tviskanti glazūra, traški odelė ir sultinga vištiena, štai koks iškylos patiekalas taps tikra sensacija, žada Alfas Ivanauskas.

Gaminimo eiga

1. Česnaką, imbierą susmulkinkite ir dėkite į dubenį. Berkite druską, pilkite padažą „Ponzu“, nerafinuotą cukranendrių cukrų, žaliosios citrinos sultis, rapsų ir kanapių aliejų, berkite aitriąją papriką, mėsos prieskonius ir gerai išmaišykite.

2. Gautą marinatą gerai įtrinkite į viščiuką ir dėkite kepti į įkaitintą grilį 120 °C temp. apie 2 val., kol viščiukas apskrus ir pilnai iškeps.

3. Likusį marintą supilkite į pasirinktą lėkštę, sudėkite pjaustytus mangus, salotų lapus, pjaustytą mėlynąjį svogūną, marinuotus burokėlius ir gerai išmaišykite. Iškepus viščiukui dėkite jį į lėkštę ir paglazūruokite BBQ padažu, užberkite smulkintų laiškinių česnakų.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai