Buvusi advokatė Bruna Barbie iš Kuritibos Brazilijoje Barbės pravardę gavo dar mokykloje, ji prigijo visam gyvenimui. Nuomonės formuotoja, kurios tikrasis vardas Bruna Carolina Peres, savo gyvenimu dalinasi socialiniuose tinkluose „Instagram“, „TikTok“ ir „YouTube“.

Vien „TikTok“ platformoje Bruna yra viena iš dešimties daugiausiai sekėjų turinčių brazilų, ją seka per 18,9 mln. žmonių.


Jos turinį daugiausia sudaro turai po namus, kurių metu ji noriai rodo savo ryškiai rožinės spalvos kasdienybę ir gyvenimo būdą.

Už sėkmę internete brazilė dėkoja savo atsidavimui lėlei Barbei ir sako, kad svajonių namai, kur net baseino vanduo yra rožinės spalvos, jai kainavo nė daug, nė mažai – apie 163 tūkst. svarų.
Moteris vairuoja rožinės spalvos automobilį – realaus dydžio Barbės žaislinės mašinos, kurią bendrovė „Mattel“ pristatė 2021 metais, versiją.


Nors ir sulaukia kritikos, kodėl išleido tiek pinigų, pačiai braziliškai Barbei dėl to galvos neskauda – ji pakankamai uždirba, be to, įvairūs prekės ženklai jai nuolat siunčia rožinių daiktų: pradedant drabužiais ir makiažo priemonėmis ir baigiant baldais.


„Sėkmingai dirbu nuomonės formuotoja skaitmeninėje erdvėje, pradėjau tikrai nemažai uždirbti. Tada ir atsirado galimybių turėti Barbės įkvėptus rožinius namus.

Mano namai – vieta, kur pildosi svajonės, kur vaizduotė transformuojasi į mielas, malonias ir jaukias patirtis. Čia fantazijos ir realybė visai šalia. Kiek tiksliai išleidau, tikrai nebesuskaičiuosiu, bet statybų ir dekoro kelio pradžioje jau buvau išleidusi daugiau nei 163 tūkst. skaičiuojant svarais“, – sako nuomonės formuotoja.


Bruna buvo populiari ir dar prieš įsirengdama barbiškus rūmus, tačiau šis projektas ją pavertė dar žinomesne. Pati brazilė sako, kad jos tikslas nėra kopijuoti Barbę, ši lėlė jai tiesiog įkvėpimo šaltinis. Tiesą sakant, yra netgi sakiusi, kad jos gyvenimas dar labiau rožinis nei pačios lėlės Barbės. Ją taip pat įkvepia Elle Woods iš „Užsispyrusios blondinės“ ir rožinę spalvą taip pat dievinanti Paris Hilton.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją