Oleksijus Surovcevas yra aktorius, dalyvavęs ukrainietiškoje projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ versijoje ir nusprendęs padėti apsiginti negalintiems gyvūnams, atsidūrusiems karinio konflikto sūkuryje, informuoja dailymail.co.uk.

Viename socialiniuose tinkluose paskelbtame vaizdo įraše užfiksuota, kaip jis įeina į tebeliepsnojantį pastatą, kad išgelbėtų viduje esančius kačiukus. Paskui vyras juos parsineša namo, pašeria ir paglosto.


Kitame videoklipe girdėti šūviai, kai O. Surovcevas žingsniuoja apgriauta gimtąja Irpine. Ankstesnio aktoriaus namo irgi nebėra.

Savo socialinių tinklų paskyrose ukrainietis dalijasi nuotraukomis ir informacija apie sėkmingas kačių gelbėjimo operacijas. Neseniai instagrame pasirodė videoklipas, kuriame aktorius teigia „beveik kasdien“ einantis gelbėti gyvūnų ir neretai iš pavojingų zonų išvaduojantis po 20–30 „uodegų“.


Laidos „Zirkovij šliach“ personalas paskelbė žinutę apie O. Surovcevo žygdarbius („Aktorius Oleksijus Surovcevas Irpinėje gelbėja likimo valiai paliktus gyvūnus.

Paprastai katės sugrąžinamos šeimininkams arba jų pažįstamiems, kurie jas išsiunčia į kitus miestus ar netgi į kitas šalis“), o internautai komentarų skiltyje jį pavadino „didvyriu“.

„Taip, tai pavojinga, sunku ir baisu! Bet kai pamatai dėkingas persigandusių gyvūnėlių akis, supranti, kad visos pastangos nenuėjo veltui“, – paaiškino O. Surovcevas.

Socialinių tinklų naudotojai jį šlovina kaip „mūsų dienų didvyrį“ ir dėkoja už „nenuilstamą darbą“.
Triskart striptizo čempionas turėjo savo erotinį šou, o 2007 m. buvo išrinktas geriausiu striptizo šokėju Ukrainoje. Pastaraisiais metais jis dalyvavo ukrainietiškoje projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ versijoje ir vaidino detektyvą televizijos seriale „Sled“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją