Muzikos šėlsmas, pakili nuotaika ir nuotykiai – tai raktažodžiai, neatskiriami nuo gero festivalio ir vasaros aprašymo. Visus šiuos gerų įspūdžių elementus apjungs naujas, pirmą kartą organizuojamas trijų dienų trukmės „Palangos parko festivalis“, rašoma spaudos pranešime.

Skirtingose Palangos kurorto vietose vyksiantis renginys kvies į trijų talentingų atlikėjų, pelniusių pripažinimą tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų, koncertus. Palangos Gintaro muziejaus rožyno apsuptyje pasirodys akordeono meistras Martynas Levickis drauge su kameriniu ansambliu „Mikroorkestra“, Birutės parko rotondoje laukia išskirtinio formato Andriaus Mamontovo koncertas, o pirmą kartą Palangos kurorto muziejaus kiemelyje vyksiantis koncertas kvies į elegancijos kupiną Monikos Liu pasirodymą. Visi trys renginiai pasižymės kruopščiai apgalvota aplinkos ir koncerto idėjos derme.

Pirmajame festivalio koncerte rafinuoti ir meistriškai atliekami M. Levickio muzikos skambesiai pakvies į pasimatymą su kino muzika, o Monika Liu pasirodymas unikalioje erdvėje pasižymės atvirais ir intymiais muzikiniais atlikėjos pasakojimais. Trečiasis festivalio koncertas kvies pasinerti į prisiminimus ir modernumą – renginio metu, pasitelkus naujausias technologijas, populiariausių A. Mamontavo gyvai atliekamų kūrinių žiūrovai klausysis per ausines. Toks formatas pasirinktas gerbiant Birutės parko gyvūniją ir besimėgaujančių parko lankytojų ramybę.

Festivalio draugai: Palangos miesto savivaldybė, Palangos Birutės parkas, Palangos kurorto muziejus ir Palangos Gintaro muziejus.

„Palangos parko festivalis“ įvyks rugpjūčio 12-14 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją