„Labai malonu, kad šią išskirtinę istoriją žmonės dabar galės ir išklausyti – ar važiuodami į darbą, ar jau po darbų, o gal tiesiog leisdami laisvalaikį sodyboje, paplūdimyje, ar skrisdami lėktuvu atostogauti, – sakė knygos autorius. – Labai malonu, kad leidykla „Baltos lankos“ knygos įgarsinimą patikėjo J. Bareikiui – tai vienas profesionaliausių Lietuvos aktorių, kurio balso tembras labai tiko skaitant šią kriminalinę knygą.“

Apie policijos pareigūnų įvykdytus sunkius nusikaltimus pasakojanti knyga iš karto po pasirodymo tapo bestseleriu ir yra išleista pakartotiniu tiražu.

Jau antrojoje savo knygoje „Policijos dievai“ (pirmoji „Pravieniškių mafija“ Lietuvoje buvo pripažinta betseleriu Nr. 1) Delfi.lt žurnalistas atskleidžia skandalingas ir iki šiol neskelbtas istorijas apie ne vienerius metus į nusikalstamą susivienijimą susibūrusius elitinio policijos skyriaus pareigūnus. Šie pareigūnai iš Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro yra gerai žinomi Aukštaitijos ir Žemaitijos kriminaliniams nusikaltėliams – korumpuoti kriminalistai ne tik vogė kontrabandines cigaretes ir narkotikus, tačiau ir klastodavo baudžiamąsias bylas ir už grotų įkalindavo ne tik nusikalstamo pasaulio atstovus, bet ir visiškai nekaltus žmones.

Į policijos dievų vaidmenį įsijautę pareigūnai mėgavosi šlove – už labai gerus darbo rezultatus juos ne kartą apdovanojo policijos vadovybė, jų darbo rezultatai nuolat buvo nušviečiami kone visose žinaisklaidos priemonėse.

„Tai – išskirtinė istorija, o ta diena, kai buvo sulaikyti policininkai, iki šiol yra juodžiausia Lietuvos policijos istorijoje: tiek daug pareigūnų niekada nebuvo patraukta baudžiamojon atsakomybėn, darydami nusikaltimus jie elgėsi net įžūliau nei kriminalinių grupuočių šulai“, – sakė knygą apie korumpuotus policininkus parašęs D. Sinkevičius.

„Ši istorija yra tokia sukrečianti, kad kartais net sunku patikėti, jog tai tikri faktai, o policininkai lyg pavojingi nusikaltėliai veikė ne laukiniais devyniasdešimtaisiais, bet dabar“, – sakė Delfi.lt vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Išskirtinė policininkų istorija – beveik 400 puslapių knygoje „Policijos dievai“, kurios garso versiją galima įsigyti leidykloje „Baltos lankos“ paspaudus šią nuorodą, o popierinę knygą dar galima įsigyti knygynuose, taip pat internetu leidykloje „Baltos lankos“, didžiausiame internetiniame knygyne knygos.lt, ir kitose platinimo vietose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)