Jaunas, gražus brunetas su tvirtu kūno sudėjimu ir sniego baltumo šypsena – daugelio svajonė. Nors šis atlikėjas jau yra užimtas, tai nė kiek netrukdo gerbėjams grožėtis Stefano gyvenimo kadrais jo socialiniuose tinkluose.

Visai neseniai atlikėjas sekėjus nudžiugino pikantiška savo nuotrauka iš SPA. Joje muzikantas pozavo pusiau nuogas prieš viešbučio vonios veidrodį, o jo kūną dengė tik baltas rankšluostis.

„Kai taip į mane žiūri, aš degu“, – savo seksualų kadrą trumpai komentavo jis.

Sekėjams akivaizdžiai patiko toks įrašas ir komentarų skiltyje neslėpė, kad toks kadras juos įkaitino.

„O Dieve, nesitikėjau, kad paskelbsi kažką panašaus!“, „Oho, kodėl tu toks seksualus?“, „Nuostabu!“, – komplimentus žarstė internautai.

Stefanas yra dainininkas ir dainų autorius, kurio muzika per pastaruosius kelerius metus tapo neatskiriama Estijos scenos dalimi.

Stefano tėvai persikėlė iš Armėnijos į Viljandi (šalies pietuose), kur atidarė restoraną ir užaugino muzikai neabejingą sūnų.

Didysis lūžis jo karjeroje įvyko 2018 m., kai Estijos „Eurovizijos“ atrankose „Eesti Laul“ jis užėmė trečią vietą kartu su duetu VAJÉ ir daina „Laura (Walk with Me)“. Po to jis darkart liko trečias atrankose 2019 m., o 2020 m. vėl pateko į finalą.

Nepaisant to, kad nemažą 2020 metų dalį praleido vilkėdamas milžinišką avino kostiumą (dalyvavo TV projekte „Kaukės“ – „The Masked Singer“), populiarus žurnalas „Kroonika“ Stefaną paskelbė seksualiausiu tų metų šalies vyru.

Stefanas su daina „Hope“ atstovavo Estijai dainų konkurse Turine ir nors reikšmingų rezultatų nepasiekė, projekte jis taip pat buvo vadinamas seksualiausiu „Eurovizijos“ atlikėju vyru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją