Tokių profesorių dabar yra privisę gyvas velnias ir kiekvienas turi savo individualias prognozes. Aš taip pat širdyje laikau save profesoriumi ir teigiu, jog Rusija Lietuvos nepuls, nes visus savo apdaužytos armijos likučius yra paskyrusi Šiaulių dydžio Severodonecko bei Panevėžio dydžio Lysičansko miestelių užėmimui. Gal bus kokių provokacijų pasienyje, gal pasipils kibernetinės atakos, o gal net būsime atjungti nuo BRELL, kas Lietuvai būtų net naudinga, nes tai papildomai motyvuotų nukirpti paskutinę energetinę bambagyslę, jungiančią mus su ta valstybe.

Bet ne mes vieni tokie sunerimę. Yra šalis, kuri realios karo baimės nuotaikomis gyvena jau keleri metai. Tai yra Armėnija. Žinia, beveik prieš dvejus metus ji šešias savaites kariavo su Azerbaidžanu, tą karą pralaimėjo, prarado didelę dalį Kalnų Karabacho teritorijos ir gyvena dabar pažeminta ir pikta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)