Nors anksčiau buvo skelbta, kad J. Nebo jau susitarė su Stambulo „Anadolu Efes“, tąsyk informacija apie Eurolygos čempionų susitarimą su 24-erių metų 206 cm ūgio amerikiečiu nepasitvirtino.

Šį kartą, anot Eurohoops, informacija yra visiškai patikima – netgi nurodoma nauja amerikiečio alga. Pranešama, kad J. Nebo „Maccabi“ uždirbs 800 tūkst. dolerių – neva dvigubai daugiau nei per „Žalgiryje“ praleistus metus.

Tiesa, kokios trukmės sutartis bus pasirašyta tarp klubo ir krepšininko kol kas nėra nurodoma.

N. Nebo į „Žalgirį“ persikėlė būtent iš Izraelio, kur savo profesionalo karjerą pradėjo Eliato „Hapoel“ gretose.

Eurolygoje J. Nebo per rungtynes „Žalgiriui“ vidutiniškai rinko po 8,8 taško, 6,2 atšokusio kamuolio ir 0,8 bloko.

LKL jo vidurkis siekė 6,8 taško ir 5 atkovotus kamuolius per susitikimą.

„Maccabi“ klubas, į savo gretas susigrąžinęs konsultanto pareigas eisiantį Davidą Blattą, jau oficialiai paskelbė apie sudarytas sutartis su Bonzie Colsonu, Guy Pnini, Alexu Poythressu, Austinu Hollinsu ir Darrunu Hilliardu.

Klubas oficialiai paskelbė ir tai, kad komandą palieka atakų lyderiu buvęs Scottie Wilbekinas, kuris karjerą tęs Stambulo „Fenerbahče“ gretose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją