„Kol gyvenau bute, savo įrankių neturėjau, tad jei ko nors prireikdavo, tiesiog pasiskolindavau iš draugų. Persikraustęs į kotedžą jau žinojau, kad tikrai reikės vejapjovės, o vos pradėjęs surinkinėti baldus pamačiau, kad neapsieisiu ir be suktuvo“, – pasakoja su šeima į užmiestį gyventi persikraustęs Giedrius.

Pirmas iššūkis, su kuriuo susidūrė vyras, pažįstamas daugumai pradedančių meistrų. Kaip išsirinkti iš visos gausybės, juk įrankių asortimentas kokybės, kainos ir funkcionalumo atžvilgiu labai platus.

„Mokėti vien už vardą nesinorėjo, tačiau aukoti kokybę dėl kainos – taip pat ne išeitis. Kaime ne kartą yra tekę pjauti veją elektrine vejapjove, tačiau įsiminė vienas dalykas – ilgas ir visur kliūvantis oranžinis laidas. Tad rinkdamasis vejapjovę savo kiemui, turėjau nusistatęs vienintelį kriterijų – laidinio varianto tikrai nenoriu. Prekių ženklais ir modeliais iki tol nesidomėjau, tad pasiklioviau brolio patirtimi ir pasitaręs su prekybos tinklo „Senukai“ konsultantu, išsirinkau „Grunder“ vejapjovę“, – pasakoja Giedrius, negailintis gerų patarimų tiems, kurie šiuo metu kaip tik ieško kokybiškos ir patogios vejapjovės.

Grunder

„Grunder“ vejapjovė lengva ir manevringa, todėl nesunkiai įveiksite didesnius plotus, paviršiaus nelygumus ar tikru iššūkiu daugumai tampančias statesnes įkalnes bei šlaitus. Besirūpinantys vejos grožiu ir žaluma tikrai įvertins integruotas vejos šukas ir papildomą naudingą priedą – mulčiavimo kamštį. Pjaunamą žolę vejapjovė susmulkina ir išmeta per galinę angą, taip natūraliai patręšia dirvožemį. Prie vejapjovės pridėtas ir 50 litrų talpos žolės surinkimo krepšys su rankena – pakankamai didelis, kad nereikėtų dažnai išpilti, tačiau ir ne per sunkus nešti.

Vieno akumuliatoriaus technologija

Paskata rinktis kitus įrankius taip pat iš „Grunder“ Giedriui tapo šio gamintojo siūlomas universalus akumuliatorius, tinkantis kitiems įrankiams.

„Supratau, kad jei pasirinksiu juos iš „Grunder“, man nebereikės pirkti dar dviejų akumuliatorių ir įkroviklio, nes jie jau yra vejapjovės komplektacijoje. Taigi taip ne tik sutaupiau pinigų, bet ir vietos. Vėliau prireikė genėtuvo gyvatvorei, tad vėlgi pasinaudojau galimybe jį įsigyti be akumuliatoriaus. Artimiausiuose planuose – lapų pūstuvas, kurį naudosiu ne tik rudenį, bet ir žiemą sniegui nuo terasos ar automobilio nupūsti. Ir vėlgi, pirksiu be akumuliatoriaus, nes tinka jau turimi“, – sako Giedrius.

Grunder

Universalumas – ne vienintelis „Grunder“ įrankių privalumas. Šis gamintojas pasirūpino, kad dirbti galėtumėte ne tik efektyviai, bet ir greitai: dėl dvigubo įkroviklio visiškas akumuliatoriaus įkrovimas truks nuo 60 iki 140 minučių, priklausomai nuo akumuliatoriaus galingumo. Be to, įkroviklis turi USB jungtis, tad galite įkrauti ir telefoną ar planšetinį kompiuterį neapraizgydami namų papildomais laidais.

„Grunder“ akumuliatoriniai įrankiai užtikrins maksimalų jūsų darbo našumą, o juose įdiegta apsauga nuo perkrovos padidins įrankio veikimo laiką.

„Grunder“ įrankių asortimentą galite rasti www.senukai.lt.