„Esame labai nuliūdinti šios tragiškos avarijos, nusinešusios Ray’aus Garduno ir Juano Fransisco Gonzalezo gyvybes. Mintimis esame su žuvusiųjų artimaisiais ir šio nelaimingo atsitikimo metu sužeistais asmenimis“, – sakoma „Netflix“ pareiškime, kurį cituoja portalas „Vulture“.

Dviejų žuvusių aktorių draugai išreiškė susirūpinimą dėl darbo sąlygų filmavimų metu. Be to, rašytojas Rickas Zazueta birželio 18 d. savo ilgame įraše feisbuke teigė, kad serialo „The Chosen One“ aktoriai „atvirai skundėsi“ dėl įvairių logistikos ir transporto problemų.

R. Zazueta tvirtina, kad mikroautobusas, kuriuo buvo gabenami aktoriai ir filmavimo grupė, buvo „aiškiai pavojingas“: padangos esą buvo nusidėvėjusios, stabdžiai cypė, vairas klibėjo, o saugos diržai buvo nebetinkami naudoti. Rašytojas taip pat teigia, kad avariją paskatinti galėjo ir pervargę vairuotojai bei kelionės planai, sudaryti „neturint jokių žinių apie vietovės ypatumus.“ „[Dvi gyvybės] – tai daug išlieto kraujo už kažkieno aplaidumą,“ – rašė jis.

Kino naujienų tinklapiui „Deadline“ atsiųstame pareiškime su serialu dirbanti prodiuserinė kompanija „Redrum“ tvirtina, kad buvo imtasi visų reikalingų saugumų priemonių.

„Visi mes, dirbantys su „The Chosen One“, esame sukrėsti šios tragiškos nelaimės, kuri įvyko praėjusį ketvirtadienį, keliaujant iš Žemutinės Kalifornijos valstijoje esančios Santa Rosalijos į vietos oro uostą. Esame labai nuliūdinti dėl mūsų kolegų Rayaus Garduno ir Juano Francisco Gonzalezo mirčių ir artimai palaikome visus, kuriuos palietė ši neišpasakyta tragedija. „Redrum“ bendradarbiauja su vietos valdžios institucijomis. Pirminiai pranešimai ir liudininkų pasakojimai rodo, kad buvo laikomasi visų saugumo protokolų, o avarija buvo nelaimingas atsitikimas“, – sakoma komentare.

Ketvirtadienį, birželio 16 d., Meksikoje keli būsimo „Netflix“ serialo „The Chosen One“ aktoriai ir filmavimo grupės nariai pakliuvo į gyvybių pareikalavusią avariją. Pasak Žemutinės Kalifornijos valstijos kultūros departamento, incidento metu žuvo du aktoriai – Raymundo’as Garduno’as Cruzas ir Juanas Francisco’as Gonzalezas Aguilaras. Dar šeši neįvardyti aktoriai ir komandos nariai buvo sužeisti.

„Deadline“ duomenimis, mikroautobusas apvirto jam važiuojant į vieną iš Meksikos oro uostų. Serialą prodiusuojanti kompanija „Redrum“ laikinai sustabdė filmavimą ir vėliau pranešė, kad šešių sužeistųjų – dviejų aktorių ir keturių kitų filmavimo komandos narių – būklė stabili.

Būsimasis serialas „The Chosen One“, kurio nereiktų painioti su to paties pavadinimo brazilišku trileriu, sukurtas pagal Marko Millaro ir Peterio Grosso komiksų seriją „American Jesus“. Seriale pasakojama apie dvylikametį berniuką, kuris sužino, kad jo asmenyje sugrįžo Jėzus Kristus, ir dabar jam skirta užduotis išgelbėti žmoniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją