Deja, dauguma arba su užmoju išlaidauja, arba stengiasi sutaupyti kiekvieną centą ir tampa šykštūs net patys sau. Visgi yra ir išimčių iš šios bendros tendencijos, rašoma portale esotericblog.ru.

Tikrai yra žmonių, gebančių tuo pačiu metu pinigus leisti ir taupyti. Ypač ši savybė būdinga trijų toliau paminėtų Zodiako ženklų atstovams.

Liūtas

Liūto ženklo žmonėms netenka ilgai sukti galvos, kaip užsidirbti pinigų. Liūtai aktyviai veikia dalykinėje srityje, todėl būtinai atsiduria pirmaujančiųjų gretose, o neretai priverčia kapituliuoti visus konkurentus.

Realizuoti savo sumanymus profesinėje srityje Liūtams sekasi kuo puikiausiai. Jie iš pažiūros nesunkiai pelno nepriekaištingą reputaciją, įrodo, kad yra ne tik reikalingi, bet dar ir nepamainomi. Uždirbtų pinigų Liūtai nešvaisto niekniekiams – įvairiam šlamštui. Jie pasistengia viską apskaičiuoti ir suplanuoti.

Kadangi taip yra, šie žmonės, galima sakyti, maudosi prabangoje ir tikrai turi vadinamąją finansinio saugumo pagalvę.

Dvyniai

Tiktai atrodo, kad Dvyniai – lengvabūdžiai. Juk būtent šio Zodiako ženklo atstovai moka bendrauti su žmonėmis, todėl be didelio vargo išsprendžia dalykines, su darbu susijusias užduotis ir sugeba gauti už tai ganėtinai solidų atlygį.

Tiesa, Dvynius ištinka ir nesivaldymo epizodų, kuriems būdingas besaikis švaistymas. Vis dėlto, kaip bebūtų, Dvyniai tikrai moka ir taupyti.

Savo gebėjimą elgtis racionaliai Dvyniai sugeba įrodyti tada, kai stengiasi pasiekti jiems svarbų tikslą, pavyzdžiui, įsigyti vertingą daiktą, apie kurį ilgai svajojo.

Šaulys

Sakysite, kad šio ženklo atstovai net rimtu požiūriu į gyvenimą neišsiskiria – ką jau kalbėti apie jų gebėjimą elgtis su pinigais?

Tikra tiesa, kad Šauliai gali įsigyti ką nors spontaniškai ir leisti pinigus tam, ko trokšta jų siela konkrečiu momentu.

Kita vertus, Šauliai nesivaiko madų ir nėra linkę ko nors mėgdžioti: jie sugeba pasitenkinti tuo, ką turi. Kadangi taip yra, apčiuopiama dalis turimo biudžeto nukeliauja į santaupas. Neišleistus pinigus Šauliai arba atsideda, arba į ką nors investuoja.

Taigi, visų paminėtų ženklų atstovai – puikūs pavyzdžiai, įrodantys, kad pinigų leidimas ir taupumas vienas kitam neprieštarauja. Astrologai teigia, kad būtent šie Zodiako ženklai labiausiai moka elgtis su pinigais, t. y. leisti juos išskirtinai protingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją