Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
svogūnų laiškų
1
sauja
alyvuogių aliejaus (kepimui)
3
v. š.
graikinių riešutų
2
saujos
šaldytų žirnelių
2
saujos
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
virtų IKI ryžių
100
g
Gaminimo eiga
1. Svogūną, česnaką, svogūnų laiškus – susmulkinkite.
2. Į įkaitiną keptuvę dėkite smulkintus svogūnus bei česnakus, graikinius riešutus, žirnelius, pagardinkite druska bei pipirais ir kepkite, kol daržovės suminkštės.
3. IKI virtus ryžius sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais, dėkite į pasirinktą indą ir ant viršaus dėkite keptus žirnelius su riešutais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai