„Norėjome ne tik sužinoti, ką kuria Ukrainos autoriai, bet ir pamatyti dabartines šalies aktualijas jų akimis. Vykstant karui, negalime aplankyti Ukrainos parodų salių ir galerijų, menininkams sudėtinga atvykti į Lietuvą. Tačiau interneto erdvė leido mums susisiekti su Ukrainoje gyvenančiais menininkais, jie internetu siuntė meno kūrinius: piešinius, fotografijas ir grafinio dizaino kūrinius“, – sako mugės organizatoriai.

Aukcione bus parduoti „Art Compensa“ meno mugės lietuvių autorių kūriniai, sukaupti per dvejus metus. Tai puiki proga susipažinti su meno muge ir susitikti su menininkais ir kūrybingai praleisti laisvalaikį. „Primename, kad nėra „ČIA“ ar „TEN“. Yra tik „Dar vieną diena“, kurią išgyvename visi kartu!“, – sako organizatoriai.

Daugiau informacijos apie projektą „Dar viena diena“ rasite čia.

Aukcioną ves Saulius Pilinkus

„Art Compensa“ keičia požiūrį į meno pasiekiamumą visuomenei, todėl tiesiogiai bendradarbiauja ir su menininkais, ir su jų kūrinių pirkėjais. Organizatoriai skelbia, kad mugės lankytojai aukšto lygio menininkų darbų galės įsigyti už prieinamą kainą.

Daugiau informacijos rasite renginio tinklapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją