Porcijos: 2
Salotos su lašiša – restorano vertas patiekalas, o gaminsite vos kelias minutes. Lašišą iškepsite greitai, o kol ji keps, paruošite salotas. salotas su lašiša valgykite, kol žuvis dar karšta.

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies. Lašišos filė pagardinkite druska ir pipirais ir įdėkite lašišą kepti apie 4–5 minutes.

2. Apverskite lašišą ir kepkite dar 2–3 minutes arba kol lašiša taps nepermatoma, o viduryje liks šiek tiek minkšta.

3. Visus kitus salotų ingredientus smulkiai supjaustykite ir įdėkite į dubenėlį, tuomet ant viršaus sudėkite paruoštą lašišą.

4. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite juodaisiais pipirais ir druska.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Iki“.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai