Blogerė G. Clarke stengiasi visiems įrodyti, kad į instagramą keliamos „tobulos“ fotografijos dažnai prasilenkia su tikrove, skelbia dailystar.co.uk.

Meilę sau skatinanti žvaigždė išpublikavo kelias nuotraukas, padarytas vos kelių sekundžių skirtumu, siekdama parodyti, kokios įtakos galutiniam rezultatui turi tinkama poza ir apšvietimas.

Londone įsikūrusi pozityvų kūno priėmimą propaguojanti influencerė su savo 650 tūkst. instagramo sekėjų pasidalijo pozityvia žinute apie kūną.

„Tarp šių instagramo nuotraukų – vos 1 minutės skirtumas. Kairėje aš pozuoju, o dešinėje esu atsipalaidavusi. Abi fotografijos gražios ir vertos atsidurti šioje platformoje. Toks palyginimas įrodo, kad pozuoti mokantis žmogus gali sukurti kairėje esančią iliuziją, tačiau realybę atspindi nuotrauka dešinėje, kurioje nepozuojama“, – tvirtina G. Clarke.

Kad pasidarytų tobuląją nuotrauką, Georgie’ai, pačios teigimu, teko:
susirasti geriausią apšvietimą išsiriesti gražiausiu kampu
įtempti sėdmenų raumenis atsistoti ant pirštų galiukų įtraukti pilvą sulaikyti kvėpavimą. O darydama antrąją nuotrauką ji tiesiog atsipalaidavo ir šypsojosi į kamerą.

Georgie paaiškino, kodėl jai buvo svarbu paviešinti tokį fotografijų palyginimą.

„Abi šios nuotraukos skirtos mano instagramo paskyrai, nes manau, kad jos abi atspindi tikrąją mane. Noriu turėti galimybę kurti gražias fotografijas, bet kartu noriu ir parodyti, kokia tiesa ir realybė slypi už „tobulųjų“ nuotraukų. Tad neatitrūkime nuo tikrovės. Normalizuokime normalius kūnus“, – rašo socialinių tinklų žvaigždė.


Sekėjai palankai įvertino influencerės sąžiningą požiūrį į socialinius tinklus. Regis, daugelis gerbėjų norėtų, kad ir daugiau nuomonės formuotojų savo platformas naudotų panašiai.

„Ačiū, kad pasidalijai. Dabar jaučiu, kad ir mano kūnas yra normalus ir gražus“, – rašė viena komentatorė.

Kita gerbėja, dėkodama Georgie’ai, tikino, kad pradėjusi ją sekti socialiniuose tinkluose išsiugdė pozityvesnį požiūrį į savo kūną.
„Kartais taip sunku nesilyginti su tuo, ką matau socialinėje žiniasklaidoje. Tokie profiliai išties padeda“, – tikino kita sekėja, o dar viena komentatorė pridūrė, kad Georgie ir jos kuriamas turinys yra kaip gaivaus oro gurkšnis internete.