1. Bendrovė „Paroc“ terminuotam ir nuotoliniam darbui ieško klientų aptarnavimo specialisto. Kandidatai gali būti iš visos Lietuvos, nes darbo vieta neapibrėžta. Suteikiamas laisvas darbo grafikas. Siūlomas atlyginimas 1900-2200 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba.

„Vienas iš išskirtinių reikalavimų – latvių kalbos žinios, nes reikės dirbti su Latvijos klientais. Dar vienas ypatumas – pageidaujama, kad kandidatas mokėtų dirbti su SAP, tačiau nemokančius įmonė pasiruošusi apmokyti dirbti su šia programa.

Darbo pasiūlymas lakoniškas, reikalavimų kiekis nėra didelis, darbo pobūdyje aiškiai apibrėžiamos pagrindinės darbuotojo laukiančios užduotys ir atsakomybės”, – apibūdina CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Įmonės pasiūlyme kandidatui kaip privalumai minimi standartiniai dalykai: darbas tarptautinėje įmonėje, tobulėjimo galimybės. Truputį neaišku, pastebi R. Karavaitienė, ką įmonė turėjo omenyje, siūlydama „konkurencingas darbo sąlygas”.

2. Dėmesio vertas darbdavio įvaizdžio formavimo pavyzdys – įmonės „Trelo“ darbo pasiūlymas.

Skelbimas išsiskiria originaliu prisistatymu, lengvu bendravimo su kandidatais tonu. Pasirūpinta ir įmonės veiklą atspindinčiomis, bet nekorporatyvinio stiliaus nuotraukomis. Įmonė prisistato paprastai ir nešabloniškai, bei prisipažįsta, kad bando „sulaužyti tokį „tipinį remonto centro“ darbuotojo įvaizdį ir įrodyti, kad šį darbą dirba geriausi savo srities profesionalai, kryptingai pasirinkę šią profesiją!“

Įmonė darbui Vilniuje ir Kaune ieško regiono vadovo (-ės). Siūlomas atlygis – 4200–5880 Eur bruto. Atlygio paketas išsamus ir drąsiai iškomunikuotas.

Įmonė siūlo:
* Darbinį automobilį su kuru.
* Darbo vietą Kaune ir Vilniuje (taip, teks dažnai keliauti tarp dvejų miestų).
* Darbinį mobilųjį telefoną su mobiliojo operatoriaus kortele.
* Darbinį kompiuterį.
* Galimybę naudotis visomis „Trelo“ darbuotojų naudų paketo privilegijomis nuo pat pirmos dienos.

„Galėsi (nors gal tiksliau – turėsi) dalyvauti visose vidinėse iniciatyvose, iššūkiuose, komandiniuose renginiuose ir t.t. Kaip pavyzdys – šiais metais esam paskelbę vidinį konkursą darbuotojams, kurio pagrindinis prizas – kelionė į 2023 metų Dakaro ralį!
Kai kitos įmonės akcentuoja iššūkių pilną darbą, tai „Trelo” sako, kad pas juos darbas bus BE STRESO. Puikiai suformuotas darbdavio vertės pasiūlymo pavyzdys.

Perskaičius tokį darbą pasiūlymą iš karto norisi kandidatuoti. Tas, kas kūrė šį skelbimą, nestokoja kitokio požiūrio į darbuotojų paiešką”, – vertina R. Karavaitienė.

3. Bendrove „Palink” (”IKI” prekybos tinklas) darbui Vilniuje ieško vyr. analitiko (-ės). Siūlomas darbo užmokestis 2800–3500 Eurų neatskaičius mokesčių + papildomas sveikatos draudimas.

Darbo pobūdis:

* Darbas su didelės apimties duomenų bazėmis, duomenų apdorojimas, sisteminimas;
* Veiklos rodiklių analizė, rizikos identifikavimas ir išvadų, įžvalgų pateikimas;
* Duomenų kokybės užtikrinimas, nuokrypių identifikavimas, pastovi duomenų kontrolė;
* Procesų ir poreikių analizė, vertinimas, optimizavimo galimybių paieška ir įgyvendinimas;
* Departamento darbuotojų konsultavimas su veikla susijusiais klausimais.

Darbo skelbimas su aiškia struktūra, paprastas, konkretus. Įmonės prisistatyme sutelkiamas dėmesys į įmonės istoriją, dydį, turimų parduotuvių kiekį ir tikslus.

4. Įmonė „Azeta“, valdanti internetines parduotuves Lietuvoje (eurovaistine.lt), Latvijoje (azeta.lv) ir Estijoje (azeta.ee), siūlo darbą personalo specialistui (-ei), kuris bus atsakingas už visą darbuotojų paieškos, atrankos ir įdarbinimo procesą, kandidatų patirties užtikrinimą ir dalyvavimą darbdavio įvaizdžio strategijos formavime.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe. Atlygis – 1928–2807 Eurų bruto + sveikatos draudimas, papildomos atostogų dienos, nuolaidos įmonių grupėje.

„Darbo skelbimas paruoštas anglų kalba. Skelbimo dizainas švarus.
Iš kandidato tikimasi bent 2 metų tokio darbo patirties, anglų kalbos žinių bei domėjimosi žmogiškųjų išteklių bei verslo tema”, - komentuoja CV-Online marketingo vadovė.

5. Personalo atrankų įmonė savo klientui – stambiai gamybinei kompanijai (2022 metais apyvarta siekė 13 mln. Eur.), kuri orientuojasi į eksportą, šiuo metu ieško stipraus kolegos darbui Lietuvoje, kuris bus atsakingas už įmonės finansinę veiklą ir skyriaus komandos organizavimą.

Ieškomas finansų vadovas (-ė) darbui Kaune. Darbo užmokestis – 4100–5000 eurų neatskaičius mokesčių + automobilio kuro išlaidų kompensacija bei nuotolinio darbo galimybė.

Skelbimas optimalios apimties, darbo pasiūlymo aprašymas konkretus, reikalavimų kiekis atitinka darbo pobūdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją