Į atidarymo ceremoniją svečius kvietė balietiškų smilkalų kvapas, pasklidęs po visą Totorių gatvę, kurioje ir įsikūrė naujieji OM YOGA Namai, rašoma pranešime spaudai. Jų įkūrėja Monika Markevičiūtė sako, kad sukurti tokią erdvę, kurioje vyktų įvairios praktikos, apimančios ne tik jogos užsiėmimus, bet ir tam tikras kitas sąmoningumo praktikas – cacao ceremonijas, gongų garsų terapijas, patyrimines keliones su transformaciniu Lilos žaidimu, šokio, kvapų terapijas ir dar daugiau, buvo sena jos svajonė. Ji kilo pradėjus pačiai keliauti sąmoningumo keliu – nuo jogos užsiėmimų bei išsilaikyto jogos mokytojos sertifikato tolimajame Tailande ir tęsėsi per įvairius kitus transformacinius atradimus, kuriuos norėjosi atsivežti į Lietuvą bei įkurti po vienu stogu.

„Todėl ir šią erdvę pavadinome Jogos Namais – Namais, kuriuose iš tikrųjų gera būti, gera sugrįžti į Tikrąjį Save, į Savęs pažinimą ir Savęs transformaciją per įvairias tam skirtas praktikas. Norėjau, kad ši vieta taptų Namais visiems, kuriems to labiausiai reikia, einant savo sąmoningumo keliu“, – apie studijos idėją pasakoja Monika.

Susirinkusių svečių laukė erdvės įšventinimo ceremonija, pripildyta Magiškos Energijos bei gongų terapijos garsais, kurią vedė garsus gongų meistras ir pradininkas Lietuvoje Raimondas Binkauskas.

OM YOGA Namų atidarymo ceremonijoje dalyvavo Linas Karalius-Ezopas, Ieva Žigonė, Simas Kučas ir daugelis kitų svečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)