Socialiniuose tinkluose aktyvus S. Dailidė savo ištikimiems sekėjams papasakojo apie reikšmingą gyvenimo projektą. Jo akimirkomis žinomas sveikuolis pasidalijo ir su Delfi.

„Ačiū Vidui Bareikiui už perleistą pasakų namelį – lauksim svečiuose! O mes su Aiste traukiame iš spintos teptukus ir kimbame į darbus“, – šiltai naują etapą komentavo naujas namo savininkas.

Norėdamas plačiau papasakoti, kuo šis projektas ypatingas, S. Dailidė sukūrė vaizdo įrašą, kuriame įsiamžino ir pats V. Bareikis. Dainininkas prisipažino, kad atsisveikinimas su šiuo namuku – jautrus momentas.

„Mano vienas draugas yra pasakęs auksinę frazę, kuri mane vis persekioja, kad kažko pabaiga yra kažko naujo ir gražaus pradžia. Tai mūsų istorija šioje pasakiškoje vietoje baigiasi ir keliasi kitur, o jūsų prasideda. Labai džiaugiuosi, kad šis namas patenka į tokias kūrybingas ir patikimas rankas, kaip jūsų šeimynėlės“, – šyptelėjo atlikėjas.

Šiame name, pasak V. Bareikio, gimė net du muzikiniai albumai.

Į S. Dailidės rankas patekęs namukas yra įsikūręs gamtos apsuptyje, o jo viduje yra įrengti ne tik visiems įprasti kambariai, bet ir sporto salė. V. Bareikis juokavo, kad išsiskirti su ten kabančia bokso kriauše nėra lengva.

Garbingoje namų vietoje stovi ir pianinas. Prie jo prisėdęs V. Bareikis simboliškai atliko ir šiose sienose gimusį hitą – „Pažiūrėk į mane, mama“. S. Dailidė Delfi juokavo, kad nusipirko bene brangiausią privatų atlikėjo koncertą.

„Galės dabar tavo vaikai mokytis groti ir skraidyti ant batuto“, – į Simoną su šypsena vaizdo įraše kreipėsi V. Bareikis.

Atsisveikinęs su atlikėju, S. Dailidė papasakojo, kad vienas didžiausių šio namo pliusų – čia pat esantis miškas, kuriame girdisi paukščių čiulbėjimas.

„Namas mažiukas, bet tikime, kad mes jį prasiplėsime“, – planais dalijosi jis.

„Iš pradžių labai abejojau, nes mes labai greitai jį nusipirkome, bet norėjome kažko labai panašaus. Nusipirkome ir dabar atvažiavus suprantu, kad gerai padarėme. Labai džiaugiuosi. Tas miškas... Namas yra taip arti gamtos, yra ir savas kiemas – tiesiog pasaka. Gal kiek nusibos gyventi taip toli nuo miesto šurmulio, bet matysime“, – savo vyrui pridūrė A. Baliunytė-Dailidienė.

Simonas atskleidė, kad į šį namą, įsikūrusį Balsiuose, dėmesį atkreipė ne naršydamas skelbimų portaluose, o „Facebook“ tinkle, kuriame V. Bareikis pasidalino trumpu įrašu apie parduodamą turtą. Tiek tereikėjo, kad Dailidžių šeima ilgai nedvejojusi pradėtų naują savo gyvenimo projektą.

Norinčius pagilinti žinias sveikesnio gyvenimo srityje ar tiesiog artimiau susipažinti su Dailidžių šeima, Simonas mielai kviečia sekti jį ne tik „YouTube“ kanale, o ir socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)