Pailsėti lyginant?

Iš džiovyklės išimti skalbiniai būna susiglamžę, tad neišvengiamai paskui tenka išsitraukti lyginimo lentą, lygintuvą ir imtis darbo. Yra žmonių, kurie sako, kad lygindami pailsi, bet garantuotai dauguma mieliau ilsėtųsi kitaip, rašoma portale handimania.com.

Paprasta gudrybė

Iš tiesų lyginimas – varginantis darbas. Stovi prie lyginimo lentos, darbuojiesi, kol išlygini visas raukšleles, nardai su lygintuvu tarp sagų.. Tai tarsi ekstremalus sportas patalpoje. Nenusiminkite – yra viena gudrybė, kaip išdžiovinti drabužius džiovyklėje, kad jie nesusiglamžytų.

Po ranka turėkite ledo kubelių

Ledo kubeliai

Sudėkite drabužius į džiovyklę kartu su sauja ledo kubelių. Nustatykite karščiausią temperatūrą ir laukite, kol drabužiai išdžius. Tirpstant ledo kubeliams, susidarys garų, kurie suminkštins raukšles. Tiesa, ši gudrybė veiksminga tik tuo atveju, jeigu džiovyklė nėra visiškai pilna.

Ir dar vienas patarimas – kaip džiovinti sportinius medžiaginius batus džiovyklėje

Kaip džiovinti džiovyklėje sportinius batus, kad jie sukami būgno nedunksėtų? Suriškite abu batus, įdėkite juos į džiovyklę ir uždarykite dureles taip, kad surištų raištelių mazgas liktų išorėje. Štai ir viskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją