Šviesiaplaukė gražuolė neigiamų komentarų sulaukė, kai sekmadienį instagrame pasidalijo savo šeimos nuotrauka, kurioje vežimėlyje susirangiusi Chanel atrodo kažkuo nepatenkinta.

„Vaikštinėjame po „Atlantisbahamas“ parduotuves. Chanel tai baisiai nusibodo, bet vos tik pamato ką nors įdomaus, jos veidelis pasikeičia akimirksniu“, – 43 metų C. Austin parašė prie nuotraukos.

Tačiau kritikai nesusilaikė ir pažėrė neigiamų komentarų. „Atrodo, kad jai nusibodo sėdėti vežimėlyje“, – rašė vienas komentatorius, o kitas nusistebėjo: „Argi jai ne 6 metai? Gal jau laikas išlipti iš vežimėlio?!“.

Coco Austin su šeima

„Nors ji tikriausiai tavo paskutinis vaikas, bet turi leisti jai užaugti. Jos amžiaus vaikui labiau tiktų vagonas! Turiu už ją smulkesnę šešiametę dukrą ir ji jau kelerius metus nesinaudoja vežimėliu. Nenorėčiau, kad tavo gražioji dukrelė patirtų patyčių“, – teigia dar vienas komentatorius.

Nors C. Austin ir 64 metų amžiaus reperis Ice-T, regis, nenori, kad jų atžala vaikščiotų savo kojomis, tačiau garsieji tėveliai visiškai nieko prieš, kad dukra pasidarytų nepriekaištingą manikiūrą.

Kai Chanel buvo vos penkerių, tėvai leido jai prieš fotosesiją darželyje pasipuošti akriliniais nagais su prancūzišku manikiūru. Žinoma, iškart pasipylė kritiškų nuomonių.

„Ji dar per maža tokiems nagams“, – emocingai sureagavo vienas komentatorius ir sulaukė beveik 1 tūkst. patiktukų.

Coco Austin su šeima

„Penkiametei leidi dirbtinius nagus, nors ją vis dar maitini krūtimi. Visiškas absurdas", – tvirtino kitas internautas.

Nepaisydama nuolatos jai skriejančios kritikos, C. Austin kiek anksčiau atskleidė, kad vis dar maitina krūtimi savo dukrą, kuri esą yra „pamišusi“ dėl mamos pieno.

C. Austin ir Ice-T, kuriems visuomet tenka aiškintis dėl įvairiausių prieštaringai vertinamų dukros auginimo ypatumų, pirmą kartą apie dukters mitybos įpročius prabilo 2019 m. Tuomet pora taip pat atskleidė, kad miega kartu su Chanel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)