Balandžio mėnesį Las Vegase įvyko poros „vestuvių repeticija“, gegužės 15 d. – teisėtos vestuvės, o gegužės 22-ąją – iškilminga puota.

43-ejų metų amžiaus nuotaka vilkėjo pagal užsakymą pasiūtą korsetinę mini suknelę, papuoštą ilgu, dramatišku vualiu, o 46-erių metų amžiaus jaunikis pasirinko elegantišką juodą kostiumą. Įsimylėjėlių drabužius pasiuvo „Dolce & Gabbana“.

Juodu apsikeitė įžadais apsupti raudonų rožių ir artimųjų, įskaitant šešis vaikus: K. Kardashian sūnus Masoną (12-os metų amžiaus) ir Reign (septynerių) bei dukrą Penelopę (devynerių metų amžiaus) ir T. Barkerio sūnų Landoną, kuriam 18-a, dukrą Alabamą (16-os metų amžiaus) bei podukrą Atianą (23-ejų metų amžiaus).

Vestuvėse dalyvavęs šaltinis „People“ atskleidė, kad šventėje dainavo Andrea Bocelli ir jo sūnus Matteo. Jiedu atliko kūrinius „I Found My Love in Portofino“, „Can’t Help Falling in Love“ bei 2018-aisiais išleistą singlą „Fall on Me“.

„Tai buvo įspūdinga akimirka ir išties ypatingas pasirodymas“, – teigė šaltinis.

Po ceremonijos K. Kardashian ir T. Barkeris instagrame paskelbė keletą oficialių vestuvinių nuotraukų ir po jomis parašė „ilgai ir laimingai“.
Ištaiginga šventė truko keletą dienų – viskas prasidėjo penktadienį vakare restorane „Ristorante Puny“.

Šeštadienį vestuvių svečiai užkandžiavo San Fruttuoso vienuolyne, o vakare mėgavosi maistu ir šoko San Bartolomeo viloje, kuri yra „Dolce & Gabbana“ nekilnojamojo turto objektų komplekso „L'Ulivetta“ dalis.

Sekmadienio rytą ir ankstyvą popietę Kardashianų šeima ilsėjosi. Kim Kardashian su savo dukra North ir Kourtney dukra Penelope nuėjo suvalgyti itališko deserto dželato, o paskui ruošėsi vestuvių ceremonijai, kuri irgi įvyko „L'Ulivetta“ teritorijoje.

Pokylis įvyko name-muziejuje „Castello Brown“.

Balandžio 4 d. pasirodė pirmieji gandai apie K. Kardashian ir T. Barkerio santuoką. Tada pora Las Vegaso vestuvių koplytėlėje surengė „vestuvių repeticiją“. Spontaniškas apsikeitimas įžadais įvyko vidurnaktį, o dvasininką atstojo Elvio Preslio pamėgdžiotojas.

Gegužės 15 d. pora oficialiai įteisino santuoką Kalifornijos apygardos valdžios pastate. Anot šaltinio, taip buvo padaryta ruošiantis iškilmingai šventei Italijoje – K. Kardashian ir T. Barkeris norėjo, kad viskas būtų teisėta.

„Prieš surengdami prabangias vestuves Italijoje, jie turėjo būti oficialiai susituokę, – sakė šaltinis. – Visos smulkmenos jau suplanuotos, ir visa šeima, įskaitant vaikus, labai nekantrauja.“
Tarp instagrame paskelbtų vestuvių fotografijų yra ir kadras, kuriame pora sėdi automobilyje, prie kurio prikabintas užrašas „Jaunavedžiai“.

Prie nuotraukos K. Kardashian parašė: „Kol mirtis mus išskirs.“

„Blink-182“ būgnininkas savo išrinktajai pasipiršo 2021 m. spalio mėnesį Kalifornijos valstijoje, Montecito paplūdimyje. Romantiškos akimirkos metu pora stovėjo iš rožių ir žvakių suformuotoje širdyje. Pasipiršimo ir šventinės vakarienės momentai buvo parodyti „Hulu“ realybės seriale „The Kardashians“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją