Apie tai pranešė Serbijos sporto portalas „Mozzartsport“. Strategas Belgradą pasieks Eurolygos pusfinalių išvakarėse, trečiadienį.

G. Popovichius šį kovą tapo daugiausiai pergalių NBA istorijoje iškovojusiu treneriu (1336) bei aplenkė Doną Nelsoną (1335).

Penkiskart NBA čempionui Belgradas nėra naujiena: krepšinio specialistas Serbijoje svečiavosi prieš trejus metus kaip programos „Krepšinis be sienų“ svečias.

Nuo 1996-ųjų „Spurs“ komandai vadovaujanti NBA legenda šiame sezone Vakarų konferencijoje liko 10-oje vietoje bei papildomose rungtynėse dėl vietos atkrintamosiose nusileido Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipai.

Eurolygos finalo ketverto tvarkaraštis

Primename, kad ketvirtadienį nuo 19 val. Lietuvos laiku pusfinalyje varžysis titulą ginantis Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija) ir Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija), o nuo 22 val. į tarpusavio kovą stos du Ispanijos klubai: „Barcelona“ ir Madrido „Real“.

Ketvirtadienis, pusfinaliai

19 val. Stambulo „Anadolu Efes“ – Pirėjo „Olympiakos“

22 val. „Barcelona“ – Madrido „Real“

Šeštadienis

17 val. Rungtynės dėl 3-ios vietos

20 val. Finalas




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją