Lenktynininkas iš Ukrainos Igoris Šuško savo tviterio paskyroje pasidalino daugiau nei 45 tūkst. peržiūrų turinčiu vaizdo įrašu. Jis teigia, kad vyras, su kuriuo šnekasi V. Putinas, yra Dmitrijus Kovaliovas.


„Tas jaunas žmogus, su kuriuo taip ilgai ir nuoširdžiai Raudonojoje aikštėje bendravo V. Putinas, yra vieno prezidento administracijos departamento vadovas Dmitrijus Kovaliovas“, – parašė jis.

„Newsweek“ negali patvirtinti minėtojo asmens tapatybės. Savo įraše I. Šuško taip pat nurodo, kad vyro tapatybė vis dar su klaustuku.

„Nedelsiant pradėjo sklandyti gandai, kad jis gali būti paties V. Putino pasirinktas įpėdinis“, – pridūrė I. Šuško.

„Telegram“ kanalas „Baza“ taip pat skelbia, kad V. Putinas kalbėjosi būtent su D. Kovaliovu, ir kad tai gali reikšti, jog jis – galimas jo įpėdinis: „Baza“ išsiaiškino, kas tas vyras, su kuriuo po Pergalės dienos parado taip nuoširdžiai bendravo Rusijos prezidentas.

Tiesioginės transliacijos metu kamera tą pokalbį užfiksavo. Kai kurie „Telegram“ kanalai mano, kad tas žmogus gali būti dabartinio Rusijos prezidento įpėdinis“.

„Telegram“ skelbia ir daugiau su V. Putinu bendravusio asmens nuotraukų ir pateikia daugiau informacijos apie D. Kovaliovo asmenį.

„Dmitrijus Kovaliovas eina greta V. Putino. Jam 36 metai, jis atsakingas už vieno prezidento administracijos departamento veiklą. D. Kovaliovo paskyroje labai daug nuotraukų, susijusių su ledo rituliu. Gali būti, kad su Rusijos prezidentu jį suartino būtent meilė šiai sporto šakai“, – rašoma įraše.

V. Putinas viešai išpažino savo meilę ledo rituliui per savo 63 metų gimtadienį 2015 metais. Jis Sočio olimpinėje ledo arenoje vadovavo buvusių šio sporto žvaigždžių veteranų komandai, žaidusiai prieš mėgėjų komandą.

Nors V. Putinas viešai ir neskelbia pasitrauksiantis iš Rusijos prezidento posto, netyla kalbos apie sudėtingą jo sveikatos būklę. Sklando gandai, kad Rusijos vadovas serga Parkinsono liga arba vėžiu, tokios išvados grindžiamos pasikeitusia jo išvaizda.

Kremlius tokias spekuliacijas atmeta kaip neturinčias pagrindo, tačiau tai ekspertų nuo noro analizuoti net menkiausias filmuotos medžiagos iš V. Putino susitikimų smulkmenas neatgraso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)