Šokių vakare naktinis klubas atvėrė savo duris šimtams „Eurovizijos“ gerbėjų. Renginio metu savo pasirodymais stebino ir patys dainų konkurso dalyviai, tarp kurių – ir Monika Liu.

Šįkart Lietuvos atstovė scenoje pasirodė ne su ikoniškąja suknele, o su prie kūno prigludusiu kombinezonu, išryškinančiu figūros linijas. Išskirtinumo drabužiui pridėjo ir perregimos juostos.

Akimirka iš Monikos Liu pasirodymo pasidalijo bene populiariausias tinklaraštis, rašantis apie „Euroviziją“, – „Wiwibloggs“.


Vaizdo įraše atlikėja pasirodo su jausmingu kūriniu ir tarsi parodo kitokią savo pusę, kurios žiūrovai dar nematė. Žvelgiant į Moniką natūraliai kyla šypsena, kadangi akivaizdu, kad ji mėgaujasi būdama scenoje.

„Monika Liu atidarė „Wiwi Jam 2022“ renginį. Kokia žvaigždė!“ – gyrė vaizdo klipo autoriai.

Po įrašu pasipylė gerbėjų komplimentai. Moniką jie vadino legenda, ikona, karaliene, gyrė jos laisvumą ir energiją scenoje. Be to, komentarų skiltyje vienas internautas prisipažino, kad tikrai nebūtų prieš, jei dainų konkursą laimėtų būtent ji.

Delfi primena, kad šiemet konkursas vyksta Italijoje, Turine. Jo finalas – jau šį šeštadienio vakarą.

Šiemet „Eurovizijos“ scenoje besivaržant išvysime 40-ties šalių atstovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)