Stebint vaizdo įrašą galėjo susidaryti įspūdis, kad oficialų Dauningo gatvės profilį „TikTok“ platformoje pristatantis B. Johnsonas jaučiasi kiek nejaukiai.

Ministras pirmininkas pažadėto supažindinti paskyros sekėjus su išskirtinėmis įžvalgomis, kurios užgimsta jo rezidencijos užkulisiuose. Jis akcentavo, kad neketina linksminti publikos šokiais ir šėlionėmis, informuoja „Metro“.

Deja, komentatoriai nepradžiugino entuziastingu sutikimu, o žodis „atsistatydink“ tapo vienu populiariausių pasisveikinimų. Galbūt prajuokins, kad vienas komentatorius pasiūlė B. Johnsonui sukurti vaizdo įrašą apie tai, kai jis tvarkosi plaukus ir formuoja šukuoseną.

Kadangi profilis buvo pristatytas kaip tik tą dieną, kai opozicija sukritikavo vyriausybę dėl nepakankamų pastangų palengvinti pragyvenimo išlaidas, kai kurie žmonės teigė, esą pasirinktas ypač netinkamas metas.

„Šalis grimzta į recesiją, taigi, vyriausybė susikūrė „TikTok“ paskyrą, kad mums padėtų“, – parašė vienas iš komentatorių.

Štai kokiais žodžiais B. Johnsonas kreipėsi į žmones pristatydamas savo rezidencijos Dauningo gatvėje profilį:

„Sveiki, bičiuliai, aš, Borisas Johnsonas, pristatysiu ministro pirmininko rezidencijos „TikTok“ paskyrą.

Šokančio manęs gal ir neišvysite, bet gausite galybę informacijos apie tai, ko imamės, kad realizuotume prioritetinius tikslus ir galvojant apie jus numatytas užduotis sutelkti mūsų šalį ir panaikinti joje skirtumus.

Gausite kuo įvairiausių žinučių ir turinio, kuris nebūtinai bus pasiekiamas per „Instagram“, „Snapchat“, „Facebook“, „Twitter“, „LinkedIn“ ir kitas platformas.

Tai vieta, kurioje bus skelbiamos žinutės ir užkulisiuose užgimstančios įžvalgos, leidžiančios spręsti, kaip mums sekasi.

Taigi, sekite Dauningo g. 10 per „TikTok“.“


Kai kurie komentatoriai supeikė B. Johnsoną už tai, kad jis atsisakė šokti: jie priminė, kad, pavyzdžiui, Theresa May, suprantanti, kas yra bugivugis, veikiausiai būtų nieko prieš pašėlti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją