Rusai moka už tai, kad jų šalies kariuomenė ciniškai įsiveržė į nepriklausomos Ukrainos teritoriją ir jau daugiau kaip du mėnesius vykdo nusikaltimus: žudo, prievartauja, plėšikauja ir griauna miestus.

Šalis agresorė jau buvo pašalinta iš 2022 metų „Eurovizijos“ konkurso, o jos piliečiams buvo uždrausta balsuoti už patikusius dalyvius, rašo stars.segodnya.ua.

Dabar Rusijai gali būti uždrausta dalyvauti ir „Mis Visatos“ konkursuose. Neseniai ukrainiečiai kreipėsi į „Mis Visatos“ organizacinį komitetą Ukrainoje, kad šis atimtų iš Rusijos atstovių tokią galimybę.

„Mis Ukraina Visata“ prezidentė Ana Filimonova sakė, kad visiškai palaiko tokią iniciatyvą. Ji jau informavo apie tai „Mis Visatos“ organizatorius.

„Esame tikri, kad mūsų partneriai iš „Mis Visatos“ priims teisingą sprendimą. Rusija daugiau niekada neturėtų dalyvauti šiame konkurse, nes tai papiktintų daugelį šalių, kurios nenori šalia savęs matyti Rusijos atstovės“, – savo žinutėje „Instagram“ nurodė A. Filimonova.

Ji taip pat atskleidė, kad „Mis Visatos“ prezidentė Paula Shugart nuo pat karo pradžios palaiko Ukrainą.

2021 metų „Mis Visatos“ nugalėtoja tapo Indijos atstovė – 21 metų aktorė Harnaaz Sandhu.

Priminsime, kad iki šiol lieka klausimų dėl Rusijos dalyvavimo Kanų tarptautiniame kino festivalyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)