Finikse minimalaus svorio kategorijos (iki 52,2 kg) čempionės diržą gynusi R. Namajunas teisėjų sprendimu taškais nusileido 34-erių metų metų 155 cm ūgioamerikietei Carlai Esparzai.

Po lygiai ir itin atsargiai vykusios kovos du teisėjai įžvelgė C. Esparzos, dažniausiai siekusios perkelti veiksmą ant grindų, pranašumą (49:46, 48:47), o vienas arbitras skyrė pergalę Rožei (48:47), kuri buvo aktyvesnė ir taiklesnė apsikeičiant smūgiais stovėsenoje. Deja, to neužteko, ir čempionės diržas atiteko Carlai.

Primename, kad pirmą šių sportininkių kovą dar 2014-aisiais taip pat laimėjo C. Esparza. Tiesa, tada ji tai padarė įtikinamiau – atlikusi sėkmingą smaugimą.

29-erių metų 165 cm ūgio R. Namajunas čempionės diržą prarado antrą kartą.

Visgi pati Rožė po dvikovos vykusioje spaudos konferencijoje tikino, kad ji kontroliavo padėtį narve ir pergalė turėjo atitekti jai.

Geriausios titulas R. Namajunas priklausė po dviejų pergalių prieš kinę Zhang Weili.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)