"Parkeris turėjo slaptos informacijos apie homoseksualius Elvio ir aktoriaus Nicko Adamso santykius, kurie lyg kardas kybojo virš dainininko galvos. Jis aiškiai leido suprasti, kad jeigu Elvis nešoks pagal jo dūdelę, jis atskleis paslaptį kitiems. Tuo metu tai galėjo sugriauti jo karjerą, todėl T.Parkeris galėjo jį valdyti", - rašo D.Bretas savo knygoje.

E.Presley potraukis stipriajai lyčiai pasireiškė dar paauglystėje, kai jis susižavėjo aktoriumi Jamesu Deanu, rašoma knygoje. Dainininkas 44 kartus žiūrėjo filmą "Sukilėlis be priežasties" (Rebel Without a Couse) su J.Deanu ir pagaliau artimai susibičiuliavo su tame pačiame filme vaidinusiu N.Adamsu.

"N.Adamsas tvirtino turėjęs trumpą romaną su Elviu po to, kai šis sutiko su juo nueiti į filmo "Paskutinis vagonas" (The Last Wagon) , kuriame jis vaidino, peržiūrą 1956 metais", - rašoma knygoje.

Iki to laiko minias moterų pakerėjęs E.Presley susidėjo su N.Adamsu ir netgi bandė šiam gauti vaidmenį pirmajame savo filme "Mylėk mane švelniai" (Love me Tender), rašo D.Bretas.

1958 metais "Nickas Adamsas ir Elvis gyveno viename numeryje viešbutyje Naujajame Orleane, kur Elvis filmavosi filme "Karalius Kreolas" (King Kreole)", rašo knygos autorius.

Tas pats valdingasis dainininko vadybininkas neleido žurnalistams anksčiau atskleisti jo paslapties.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją