Pavasarinis apsipirkimas Militai įprastas. Kiekvieno šiltojo sezono pradžioje ji mėgsta atidžiai peržiūrėti ir atnaujinti garderobą. Mergina gerai žino, kokie drabužiai jai labiausiai patinka bei atspindi asmenybę, todėl retai apsirinka juos įsigydama. „Mano stilius gana paprastas. Mėgstu vienspalvius, tradicinio kirpimo ir formos drabužius. Prie jų derinu išskirtines detales. Mane dažnai galima matyti vilkinčią klasikinius džinsus, marškinėlius, megztuką. Tačiau stengiuosi prie jų priderinti kokybiškus aksesuarus: laikrodį, rankinę, papuošalus. Dėmesį skiriu ir batams“, – sako ji.

Milita Daikerytė

Rinkdama derinius pavasariui, Milita džiaugėsi, kad OUTLET PARK parduotuvėse be vargo atrado itin daug skirtingo stiliaus, madingų, širdžiai mielų ir tvarumo koncepciją įkūnijančių drabužių. Iš jų sukūrė tokių vykusių derinių, jog sakė galinti tiesiai iš fotosesijos eiti į darbą, sporto salę ar leisti laisvalaikio. M. Daikerytės fotosesijos šukuosenomis ir makiažu rūpinosi „StudioM“.

Milita Daikerytė

Stilistė Š. Skirmantaitė sveikina Militos sveiką ir racionalų požiūrį į madą. „Iš tiesų, pasaulyje formuojasi tokia tvari stiliaus kryptis, kurioje nėra griežto diktavimo, kas madinga, o kas ne. Daugybė stiliaus ir mados elementų keliauja per kelis sezonus. Geras to pavyzdys: gyvatės ir leopardo raštai. Jie madingi ir trokštami jau ne vienerius metus. Žmonės kviečiami atrasti, kas atspindi jų asmenybę, su kuo jie jaučiasi patogiai. Todėl ir Militos fotosesijai rinkome tokius derinius, kurie būtų jai artimi. Milita turi verslą, tačiau yra meniška asmenybė, todėl OUTLET PARK parduotuvėse parinkome jai klasikinių, tačiau nenuobodžių derinių. Ji taip pat yra aktyvi, mėgsta sportą, todėl ieškojome ir radome šiai veiklai tinkančių bei jai patinkančių drabužių“, – pasakojo Šarūnė.

Milita Daikerytė

Iš pavasario fotosesijai OUTLET PARK rastų drabužių ir iš jų sukurtų derinių Milita pirmiausia išskyrė ryškų raudonos, mėlynos ir baltos spalvos švarkelio, sijonėlio ir džinsinių marškinių komplektą. „Šis derinys man labiausiai patiko. Nuostabiai su juo jaučiausi ir galėjau išsyk keliauti į darbą. Jis klasikinis, tačiau tuo pat metu nenuobodus. Džinsiniai marškiniai – ypač puikus sprendimas“, – sako ji.

Milita Daikerytė

O štai džinsų ir elektrinės spalvos megztuko derinį ji apibūdino, kaip vieną tų, kuriuos ir kasdienybėje dažnai dėvi. „Darbo dienomis mane galite išvysti su paprastais džinsais ir megztuku ar marškinėliais. Tai labai patogi, paprasta apranga“, – sako ji.

Stilistė Šarūnė dainininkei parodė, kaip galima derinti kelis skirtingus stilius ir gauti originalų žavingą rezultatą. Taip gimė ryškiai raudono sportinio kostiumo ir sidabrinio laisvalaikio švarkelio derinys. „Lyg ir nelabai suderinami dalykai pagal savo paskirtį, tačiau drauge sudėjus gimsta stilingas įvaizdis, kuris tinka ne tik ėjimui į sporto salę, bet ir laisvalaikio leidimui“, – sako Šarūnė.

Milita Daikerytė

Taškuota rusva vintažinio stiliaus suknelė plačiu diržu ir prie jos priderinta gertuvė dėkle Militai sukėlė nostalgiškus prisiminimus. „Šią nuotrauką iškart nusiunčiau mamai ir parašiau: žiūrėk, čia tavo jaunystės suknelė. Man labai miela, kai dukros atranda ir sau pritaiko į madą grįžtančius mamų drabužius“.

Milita Daikerytė

Dar vienas Militos ir Šarūnės pasirinktas derinys kiek netradicinis: baltas juodais gėlių raštais margintas ištisinis kelnių ir marškinių komplektas, prie kurio priderintos ryškios dėmesį kaustančios basutės. „Tai yra geriausias pavyzdys to, apie ką kalbėjau anksčiau – detalės ir aksesuarai gali visiškai pakeisti aprangos paskirtį“, – sako Milita. Dainininkei pritaria ir stilistė Šarūnė: „Šios ryškios neoninės spalvos basutės ir yra tas stiliaus perliukas, kurio ieškome“.

Milita Daikerytė

OUTLET PARK – vienintelis Baltijos šalyse išparduotuvių prekybos centras, įsikūręs Vilniuje OGMIOS MIESTE. Čia garsių prekių ženklų prekes galima įsigyti 30–70 procentų pigiau nei įprastose parduotuvėse. Tvarumo idėjas įgyvendinančiame prekybos centre pigiau parduodamos ne tik senesnių sezonų prekės, bet ir baziniai modeliai, kurių kolekcijos kinta ne taip greitai, kaip mada. Mažesnės kainos taikomos didelėmis serijomis gaminamiems modeliams, o kai kurie modeliai skirti būtent išparduotuvėms.

Milita Daikerytė

OUTLET PARK veikia daugiau nei 40 firminių parduotuvių , čia rasite: PIERRE CARDIN, LEVI’S, UNITED COLORS OF BENETTON, TRIUMPH, APRANGA, ROBERT KALINKIN, NIKE, PUMA, ADIDAS, COLUMBIA, AUDIMAS bei kitų žinomų firmų prekes.