Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Avino ženkle. Aktyvios ir trumpos emocijų išraiškos, minimalus impulsyvumas, užsidegimas. Poreikis viską greitai padaryti, ar tiesiog daryti, veikti – vidinis spurdėjimas ir veiksmas. Netinka rutina. Poreikis nelaikyti ir neužspausti savo pojūčių viduje, o juos staigiai pateikti aplinkai. Šiandien gali kilti staigios stipresnės ir ryškesnės emocijos, kurios ves jus pykti, nervintis. Reikės vidinę agresiją išreikšti, todėl užsiimkite intensyviu sportu, patrankykite bokso kriaušę, o ne išsiliekite ant kitų žmonių. Galite pavalgyti labai aštraus maisto. Taip pat tinka tyrinėti savo negatyvius pojūčius. Dienos eigoje gerai seksis daryti pagal planą, laikytis taisyklių, todėl stenkitės jas turėti – tai padės ramiau praeiti dienai. Galite padaryti tikrai daug darbų kokybiškai, efektyviai. Daugiausiai motyvuos veiksmams negatyvumai, problemos ir kliūtys.

Numerologinės įžvalgos

Aktyvi žinių paieška. Šiandien lengvai seksis domėtis įvairiomis temomis, dažnai gali tiesiog nusišypsoti sėkmė. Daugiau pastangų reikės įnešti bendraujant su vaikais, skirti jiems dėmesio.

Psichologinės įžvalgos

Dėl ko save ribojate daugiausiai? Kur ta vieta, kur sakote sau, jog reikia išlaikyti discipliną? Pasvarstykite apie save ribojančias nuostatas. Pamėginkite pajausti, kodėl taip ribojate? Kodėl naudinga ta riba? Pamėginkite pajausti, ar nenorėtumėte šiek tiek atlaisvinti šio jausmo? Kokia giliausia prasmė tame slypi?

Samantha Zachh